Merhaba,
Öncelikle ilginiz için size minnettarım, gerçekten bu konuyu tartışacak birilerini bulamıyordum.
Yaptığım işin çok sıradışı olduğunun farkındayım, zaten böyle bir yöntem seçmemin nedeni de kızın ciddi olduğuma inanması. Çünkü düz yoldan direk söylersem, benim de diğerlerinden farkım kalmayacaktır, diğerlerinden kastım ona daha önce teklif edenler. Kız senelerdir yalnız, hiç kimseye pas vermiyor.
Bu iş için çooook vaktim var, 1 sene diyebilirim rahat. Şimdi 1 sene değer mi bu kadar diyenler olabilir. Ben senelerdir onu bekliyorum, 1 sene hiçbir şey. Peki bu 1 sene içinde onu kaybedebilirsin diyenler de olabilir, hayır. Bu 1 sene içinde ikimizde ders çalışıyor olacağız. Sınavı kazanamadıkta :uzgunkiz: Peki nasıl olacak bu iş? Neden 1 sene? Bu sürprizi üniversitede yapmayı düşünüyorum. Elbette onunla aynı üniversiteyi yazacağım
Zaten aynı yerin aynı bölümünü istiyoruz ikimizde, tamamen tesadüf, o oraya gidiyor diye değil yani
Neyse işimize dönecek olursak;
Öncelikle kentte yaşıyorum, imkanlarım geniş. Siyah tuval konusunda arayış içindeyim hala, siyah tuval buldum ama en büyüğü malesef 120cm boy olarak var. Eğer bulamassam dediğiniz gibi kendi imkanlarımla bir şeyler yapacağım. Ancak bana 1 tane çalışma sahasından fazlası gerekecek. Çünkü artık 5 kere mi yaparım 10 kere mi yaparım bilmiyorum ama aynı portreyi defalarca yapmam gerekecek, her seferinde ufak hataları azaltacağım ve istediğim sonucu alacağım ve o gün şipşak amfide sürprizimi yapacağım
Ben kum kullanılıyor diye biliyordum ama bu sadece isim olarak mı geçmiş. Yani ne kullanıyorlar ki kum yerine? Beni bilgilendirirseniz bu konuda sevinirim tabi. Ama kum bulmak sıkıntı olmaz, yaşadığım yer plaja 40 km uzaklıkta ve hazır yaz mevsimindeyken bu kum işini halledebilirim bu yaz. Yani yeterince kumu çuval çuval stoklarım.
Yaptığım çalışmayı saklarım tabii
) Yani, istediğim sonucu alırsam ki büyük ihtimalle alırım. Saklarım, hatıramız olarak kalır. Ama saklayacağım diye yok çerçevesi olsun şöyle kenarlıkları olsun diye de uğraşmam yani, onun üstündeki çalışma zaten asıl güzelliği
Açıkçası şunu düşünmedim değil; ben uygun boyutlarda beyaz tuvalı alsam, onu siyaha boyasam? Plastik boya bu iş için uygunmudur ki? Yapışkanı sürdükten sonra çekemez sonuçta tuval, çünkü boya ile doyurduk biz onu? Yani bilemedim bu konuyu. Ve tabii ki yapışkan işi... Bu çalışmada ne kullanıyorlar bu yapışkan nedir? Bunun hakkında hiç bilgim yok.