---> Tartışalım buyrun beyler.
ben gorevlıyken bı kere kendımı banlamayı denedım olmadı yetkınız yok demıstı
ben gorevlıyken bı kere kendımı banlamayı denedım olmadı yetkınız yok demıstı
modluk alıp bizimi banlıcaksın
napcaksın
Modluk Alıp Bizimi Banlıcaksın
Napcaksın
Modluk Alıp Bizimi Banlıcaksın
Napcaksın
Merhaba. Bende yönetimde olmak istiyorum. Site sahibi olduğunuza göre dikkatinizi çekmiştir. Tehtitler savuran bir yöneticinizi, veya küfür edenleri, saygı göstermeyenleri, insanları aldatanları, banlamak isterim. Yasaklamak değil, sadece güzel konuşmasını temin ederdim. Ücret filan istemem, işin güzelliği bize yeter. Bu formun küfür edilmeyen, tehdit olmayan, gerçek fikirlerin tartışılabildiği bir forum olmasını istiyorum, haddimiz olmadan. Bir nevi müfettişlik istiyorum yani. Dikkatinize. Saygılar
Merhaba. Bende yönetimde olmak istiyorum. Site sahibi olduğunuza göre dikkatinizi çekmiştir. Tehtitler savuran bir yöneticinizi, veya küfür edenleri, saygı göstermeyenleri, insanları aldatanları, banlamak isterim. Yasaklamak değil, sadece güzel konuşmasını temin ederdim. Ücret filan istemem, işin güzelliği bize yeter. Bu formun küfür edilmeyen, tehdit olmayan, gerçek fikirlerin tartışılabildiği bir forum olmasını istiyorum, haddimiz olmadan. Bir nevi müfettişlik istiyorum yani. Dikkatinize. Saygılar
Öncelikle Düşüncelerini Belirttiğin İçin Teşekkür Ederim
Lakin
Ücret Filan istemem Derken ?
Biz Kimseye Ücret Ödemiyoruz Zaten
Yöneticilik Yapıp Bide Üste Para Veren Site Varsa Söylermisin
Yöneticiliğin Kralını Yaparız Parasıyla Değil mi? xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.