Tarih Değiştirilmiş Olabilir Mi ?

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
YALAN TARİH

Tarih değiştirilebilir mi ? Bence güzel ve üstünde düşünülmesi gereken bir soru. Aslında tarih değiştirilemez çünkü yaşanmış bitmiştir; ancak yanlış öğretilebilir. Bunu birçok yolla yapabilirler, ki ben yaptıklarını düşünüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bir ülkenin başına gelen kişi nasıl geleceği şekillendirebiliyorsa, geçmişle de oynayabilir. Sonuçta yapılması gereken şey sadece bazı belgeleri değiştirmek olacak. Sonrasındaki iş ise televizyonlarda veya sinemalarda, o değiştirdikleri yalan tarihi oynatmak ve halka benimsetmek olacaktır. Belli yaşa ulaşmış kişileri bu yolla kolayca ele geçirebilirler. Peki küçükler, çocuklar, gençler ? Bundan daha önce bahsetmiştim ve tekrar üstünden geçmek istiyorum. Bu kesim doğruyu öğrenmeden hayata direk yanlışla başlatılıyor. Okuldaki tarih kitaplarının doğruluğuna inanmadığımı birçok sefer belirtmiştim ve sen o kitaplara hangi bilgiyi yüklersen karşı taraf o bilgiyi alır. Başarı oranı yüksek bir strateji. En kötü ihtimalle onlarda büyüyünce sahte dizilere takılacaklardır. Daha önce tarih ile ilgili bir şeye ilgi duymamış, çok bilgisi olmayan birinin karşısına televizyon dizilerini yapıştırırsan amacına ulaşabilirsin. Eğer bir toplumu bir yere çekmek istiyorsanız ; oradan geldiklerine inandırmanız yeterlidir. Zaten basın ve medya elinizde bağımlı bir halde ise yayınlama sıkıntınız asla olmayacaktır. E tüm bu şartlar elinizdeyken deneyerek hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Korkmadan oynuyorlar çünkü kimse bir şeyin farkında değil, korkmadan oynuyorlar çünkü yayınladıkları dizi reyting rekorları kırıp, çektikleri film gişelerde patlamalara uğruyor. Korkmadan oynuyorlar çünkü işe yarayacağını biliyorlar. Biz ise farkına varmadan izliyor, uyuyarak yaşıyor, "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" felsefesi ile zaman geçiriyoruz. Birçoğumuz yaşamak için yaşıyor. Tüm bunları yazdıktan sonra aklıma bir halk deyişi olan " Ölme eşeğim ölme" sözü geliyor. Büyük tesadüf...

Umut Karadaş

---> Tarih Değiştirilmiş Olabilir Mi ?

yıllar önce doc emmet brown ve marty mc flay bunu yaptılar

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri