Taraf Gazetesi Nedir ?

---> Taraf Gazetesi Nedir ?

BengüTürk Tvdeki spikerin aldırmaz tavırlarla yırtıp attığı işe yaramaz bir müsveddedir :)
Hiçbişey yapmaya çalışamaz .

taraf hakkında içimden gelenleri yazamam kızarlar :( taraf'tır işte noktanoktanoka'nın basın kollarından biridir okumayalım

adının hakkını fazlasıyla veren akpnin uşaklığını yapan bir gazetedir.ve bugünlerde de medyayı karıştırmakla görevli yazarları sebebiyle pek bir göz önündedir
bkz:rasim ozan kütahyalı,mehmet baransu

Herkes ne çok şey biliyormuş. Genel kültürüm baya bi gelişti. Tarafın nokta nokta (nokta nokta ney merak ettim hakikaten) ile ilişkisi, Fethullah Gülen Hocaefendi ile bağlantısı, Cia Mossad ve AB ile dansı...... Tarafın asker düşmanlığı. ( Bu arada Hantepe ve Dağlıcayı, geçen günkü Lice olayını da Fethullah Cemaati yapmış. Hatta heronları düşürün, bizimki,ler zaiyat veriyor emrini de okyanus ötesinden vermişler. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.)
Ha bir de rasim ozan kütahyalı var. Onu geçen STV de dinledim. Adam güzel konuşuyor.

Neyse çok uzattım. Yeter şimdilik.....

Gazetenin ismi gibi hakkıyla üstünde taşıyanlar şu konuda bile çok belli.
Haklılarda bitaraf olmazsanız bertaraf olursunuz.

Ben, bunları Akp taraftarı,Fenerbahçe düşmanı olarak tanımıştım ama yanılmışım dahası da varmış :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri