Öncelikle Teşekkür ediyorum,güzel,açıklamalarınız için. Bütün iletişim kanallarının kapatılması sizce normalmi?.Ayrıca ben size veya başka bir arkadaşımıza birkaç soru sormak istiyorum.Bu şu an imkansız deniyor.Peki ben açıktan sorarsam,bazı hassasiyetler nedeniyle zor durumda kalmak mümkün gözüküyor.Bir sürü yönetim kadrosu var ,maşallah diyelim. Neden çözüm için öneriniz yok. Olsaydı bir alternetif olurdu çünkü.Ceza evinde ve askerde bile açık iletişim kanalı vardır.Sadece burada yok.Bu gelişmiş demokrasi'ye ait bir uygulama gibi gözüküyor.En azından kontorollü bir çözümlü bir çözüm.Asker mektubu gibi okunsun ve yazılan kişiye iletilsin.Bir veya birkaç yönetici bu işi kolaylıkla halledebilir.
Ayrıca giden insanı kimse tutamaz.Gitmeyen insan ise kovulmaz,bizim bildiğimiz.
Bütün yönetimin bildiği gibi,forum fikirlerin ve sorunların konşulup, tartışıldığı bir ortamdır. Belli bir edep dahilinde,yapıldığı takdirde,hiçbir kısıtlama veyasağa tabii değildir.Bu bütün dünyada da böyledir.Formumuzun adı düşler forum,yani gerçekeğin daha ötesine geçilmiş,hayallerimizi veya olmasını istediklerimizi tartışabileceğimiz bir alan olarak hizmete açıldığını düşünüyorum.Yani normal formların bir adım ilerisinde.En azından Haddimiz olmadan ben böyle düşünüyorum.Amma velakin kazın ayağı nasıl perdeli ise forumdada kimselerin inanamayacağı perdeler ve yasaklar var.Ben şahsen bu yasakları söyleyemezdim yönetici olsam.Ama yöneticilerimiz şakır şakır söyleyebiliyorlar.Sanki bu yasaklarla iftahar ediliyormuş gibi. Bir üye olarak bu yasaklar beni bile utandırıyor.Yönetim laf'la olmuyor görüldüğü gibi.Çözüm üretilmesi gerekiyor.Yönetim demek sorun çözen kişiler demektir.Sadece silmekle bannamakla marifet gösterilemiyor. Ben güzel yurdumuz gibi sorunsuz bir yönetim,yasakları olmayan( en azından azaltılmış) bir düşler forum istiyorum.
Ve buna hakkım olduğunu düşünüyorum.Bana hak veriyorsanız bana katılın,yönetimdeyseniz çözüm üretin. Son olarak bir üstün zekalı arkadaşımızın dediği gibi,ben gitmiyorum.Bu forumda kalıcı ve doğruları dillendiren bir üye olacağım.Yıkıcı değil yapıcı olacağım.Zararlı değil, faydalı olacağım.Ben istemeden zorla atılırsam forumdan( bunun olacağını asla düşünmüyorum).Bütün haklarımı yaradana havele edeceğim. Ben Düşler forumdaki herkesi çok seviyorum.Düşler forum'un bir adım önde olmasını,ve örnek gösterilmesini istiyorum.Bunun ise yasaklarla olmayacağı kesin.Yönetimden çözüm istiyorum.İleriyi görebilen yönetici arkadaşlarımızın kendilerini korkmadan göstermeleri gerekiyor. Ben bu formu seviyorum.Ben dostum.Ve dostlar bazen beğenilmesede acı söyler.Herkese saygılar.