---> Tanışmak
Merhaba. işte ben de tam olarak bunu söylüyorum.hiç kimsenin dillendirmediğini düşünüyorum. Yani ben hadese veya size ulaşamıyorum. Neden olabilir.Sizler beni ayartıp ,başka yere mi üye yapacaksınız yani.Veya ben size flörtmü teklif edeceğim?.Bu düşünülebilirmi?.Ben bir konu açmadan önce ilgili olduğunu düşündüğüm yönetimdeki bir arkadaşa,ne düşündüğümü belirtip onun görüşünü aldıktan sonra konuyu açmam gerektiğini düşünüyorum.
Yoksa çoktan lak diye konuyu açar,pat diye sorumu sorardım.Ama bunun doğru olmadığını,belki formu ,belki yönetimi zor durumda bırakakileceğini düşündüm ve sabırla bir yöntem bulunmasını bekliyorum.Buradaki amaç formada ,yönetimede istemeden de olsa zarar vermeyi engellemektir.
Artı bana bir tane iletişim olmayan bir forum olduğunu söylemeniz bu konuyu kapatmamı sağlıyacaktır.İsim vermesenizde olur.Sadece delikanlı gibi yüreğinizle söyleyeceksiniz.Evet iletişim olmayan bir forum var diyeceksiniz.Ama bu sizin yönetici benim üye olmadığım bir forum olacak. Yani düşler olmayacak.İkinci bir örnek varsa eğer ben hemen konuyu kapatır,bütün yönetimden de özür dilerim.Ama yoksa eğer,herhalde sizlerde yönetim olarak bir şeyler düşünürsünüz.Ben çok samimiyim. bütün açık kalplilikle düşüncelerimi belirtiyorum.Ayrıca biz bağcıyı dövmek değil,allahtan ona daha çok kazanç vermesini diliyoruz.Biz üzüm yemek istiyoruz.Bağın etrafındaki, BERLİNDUVARI'nın olmaması gerektiğini düşünüyoruz.Bütün yönetime ve üye olan tüm arkadaşlarıma saygılar.:106:
Kimse dillendirmiyor cünkü cok kişi bu durumdan memnun, Ben bundan önce başka bir forumda yöneticiydim ve özel mesajlar acık, iletişim adresleri serbestti, üyelerin üye isimlerinin altında mail gönder diye bir kısım vardı oradan mail gönderebiliyorlardı, ve bu islami bir forumdu...Bir sürü saçmalık oldu, üstte belirttikleriniz de oldu, başka sitelere üye çalmak, saçma sapan teklifler, birbiriyle aşk yaşayıp sonra ayrılanlar, forumu birbirine katanlar, konuştugu özel şeyleri ortalıga saçanlar tehditler şikayetler vs...Her gün mektup gibi mailler geliyordu bize,okumaktan bıkmıştık, ve üyelerin isteklerini yapmadıgımızda küfür yiyorduk böyle insanlar yok degil hergün msn adresi eklememiz için mesajar mailler geliyordu...Nerede kaldı forumun paylaşım sitesi olması ? konuları kim okuyup kim yorum yapıyor böyle olunca...insanlar sadece özel mesajlarla birbirileriyle sohbet edip msn alma derdine düşüyor...Ben banladıgımız bir üyeden bütün yönetim olarak tehdit aldıgımızı bile hatırlıyorum mail yoluyla,mail adreslerimizi çalmakla tehdit ediliyorduk...ne gerek var forumda yaşananlar forumda kalmalı, evet birilerine ulaşmanın güzel yanları vardır yakından tanışır iyi dost olabilir sohbet edilebilir site hakkında danışılabilir ama kötü yanlarıda az degil...Biz yönetim olarak yıllarca burada olamayabilirz şu anki yönetime ulaşma şansı olsa üyelerin, yani bizlere ulaşsalar biz yönetimden ayrıldıktan sonra diger yönetime ulaşmaları gerecek, ben buraya geldigimden beri yönetimden ayrılan yönetime yeni katılan bir sürü kişi oldu, ben hepsine ulaşmış olsam şu anda elimde en az 20 25 kişinin msn adresleri olurdu buda az bi sayı degil, ve gercekten birbirilerine insanlar ulaşsalar forum bu kadar aktif ve kalabalık olmaz...yani uzun lafın kısası ben bu durumdan kendi adıma memnun oldugum için iletişim için gidip özkanla konuşmadım, siteyle alakalı konuşmak isteyip siteyle alakalı sıkıntısı olan, yada üyelerden , yönetimden herhangi bir sıkıntısı olan özkanla baglantıya gecip durumu izah ediyor o da eger bizimle alakalı bir durumsa bize bildiriyor..Durum bu)
Diger forumlardan bahsetmişsiniz başka forum varmı diye , ben çok forum gezmedim ben bugune kadar hep yakın arkadaşlarımın forumlarına girdim ve girdigim 4 tane forum oldu hepsinde de yöneticilik yaptım en sıkıntılı olanları bu şekilde iletişim yasagı olmayanlardı, 3 tanesi islami forum son olarakda buradayım 1 yıldan fazla süredir...bu şekilde özel mesajı olmayan hiçbir iletişim adresi verilmeyen bildigim 1 forum daha var... o da benim ilk üye oldugum forumdu...diger forumlarda durum nedir bilmiyorum ama burdan size adres vermek isterdim) gidip bakmanız için...çok merak ediyosanız adresi vereyim sonra reklam yaptım diye kendimi banlayayım ) ne dersiniz içiniz rahat edermi
hem bana ulaşmak istiyorsunuz, imzam hakkında sohbet etmek istiyorsunuz bunu defalarca söylüyorsunuz buyrun diyorum sohbete gelin, sorun anlatayım ne sormak istiyorsanız...ama gelmiyorsunuz , bilmemek degil sizinki forumu gayet güzel kullanıyorsunuz, biliyorsunuz, konu açıyorsunuz alıntı yapıyorsunuz yapılan alıntılara cevap veriyorsunuz etiketleri görüyorsunuz ben sizi kaç kez etiketledim sohbette neden oraya gelip bunları orda konuşmuyorsunuz ?
Saygılar bizden)