---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. damla :D hades amca
G Gökbörü Kayıtlı Üye 28 Ağu 2013 #61 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. damla hades amca
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2013 #62 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Hades amca iyi insandır, arada bir gerçek adını unuttuğum bir gerçektir. İyi bir moderatördür, aktiftir, buradan selamlar gönderiyorum. Reiss?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Hades amca iyi insandır, arada bir gerçek adını unuttuğum bir gerçektir. İyi bir moderatördür, aktiftir, buradan selamlar gönderiyorum. Reiss?
'-DamLa Bayan Üye 28 Ağu 2013 #63 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=17532]REİS[/MENTION]S emre işte. Karakter patlması. Adamın dibi Özlendi. [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] ?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=17532]REİS[/MENTION]S emre işte. Karakter patlması. Adamın dibi Özlendi. [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] ?
bluee Kayıtlı Üye 28 Ağu 2013 #64 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. hepde bana denk geliyor yorumlarıyla foruma renk katıyor tatlı-cadı?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. hepde bana denk geliyor yorumlarıyla foruma renk katıyor tatlı-cadı?
'-DamLa Bayan Üye 28 Ağu 2013 #65 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Songüş. unuttu beni.. Gözde?
G Gökbörü Kayıtlı Üye 7 Eyl 2013 #66 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. kitapsever bi arkadışımız hasan
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2013 #67 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Tanımıyorum AliceWonder?
G Gökbörü Kayıtlı Üye 8 Eyl 2013 #68 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. ecem kübilay
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2013 #69 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. içten, yardımsever
ridersofrohan Banned 8 Eyl 2013 #70 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] eee kimi tanımak istiyorsun :R
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] eee kimi tanımak istiyorsun :R
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2013 #71 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] kafa gitti. xD Asi Ruh ?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. [MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] kafa gitti. xD Asi Ruh ?
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Eyl 2013 #72 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. İçi iyi dışı saldırgan. -evet öyle aynen. Sevda'Lı?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. İçi iyi dışı saldırgan. -evet öyle aynen. Sevda'Lı?
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2013 #73 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Sevda lı mı ? O benim canımın ta en dibi. Çok dogal,çok saf çok temiz birisi O , Özü Sözü bir. Nymphadora ?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Sevda lı mı ? O benim canımın ta en dibi. Çok dogal,çok saf çok temiz birisi O , Özü Sözü bir. Nymphadora ?
M Moreas Bayan Üye 13 Eyl 2013 #74 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Eda tatlı kız çok iyi birisidir. Atatürkçü forumun yazar admini Galatasaraylı renktaşım ve ayrıca çok güzel bir kız. Birgül?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Eda tatlı kız çok iyi birisidir. Atatürkçü forumun yazar admini Galatasaraylı renktaşım ve ayrıca çok güzel bir kız. Birgül?
Pâye Kayıtlı Üye 13 Eyl 2013 #75 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. birgül güllaç ya şeker şey AliceWonder ?
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 13 Eyl 2013 #76 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Ecem :R balrengi
'-DamLa Bayan Üye 13 Eyl 2013 #77 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Merve. Kartaliçe?
ridersofrohan Banned 13 Eyl 2013 #78 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Beşiktaş desem yeter herhalde xD Puurple :R
AliceWonder Banned 14 Eyl 2013 #79 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. canimin ici selinimm ogün?
M Moreas Bayan Üye 14 Eyl 2013 #80 ---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Leyla İle Mecnuncu, İzmirli, Fanatik Beşiktaşlı, Canını sıkanlar ama o çok iyi niyetli birisi. ridersofrohan?
---> Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın. Leyla İle Mecnuncu, İzmirli, Fanatik Beşiktaşlı, Canını sıkanlar ama o çok iyi niyetli birisi. ridersofrohan?