---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Terslerim.
Skaikru Kayıtlı Üye 1 Ocak 2014 #42 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? dün bi tane geldi mesaj aynen bu; orhan abi ben yusuf dersaneden ciktim seni bekliyorum cevabim; tamam sen bekle on dakikaya ordayim. Sanirsam hala bekliyo :kopkop:
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? dün bi tane geldi mesaj aynen bu; orhan abi ben yusuf dersaneden ciktim seni bekliyorum cevabim; tamam sen bekle on dakikaya ordayim. Sanirsam hala bekliyo :kopkop:
Silencio Kayıtlı Üye 31 Ocak 2014 #43 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Dalga geçerim
Queen2 N.❤ Prenses 1 Şub 2014 #44 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Oralı bile olmam
Deniz kızı Bayan Üye 19 Haz 2014 #47 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Görmezden gelirim
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Haz 2014 #48 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Onu gizliden ararim hep yaptığm şeyy GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Onu gizliden ararim hep yaptığm şeyy GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M Massacre Kayıtlı Üye 19 Haz 2014 #49 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? umurumda olmaz
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Tem 2014 #51 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? cogu zaaman tınlamıyorum ilgimi cekmedigi süerece
fosforlupembe Bayan Üye 11 Tem 2014 #52 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? tanımadığım numaraya mesaj yazmam yasakk
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Tem 2014 #53 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Cevaplarım abi, sonuçta numarayı tanımıyoruz o kişiyi tanımadığımız nerden belli. :M Tanımıyorsam da bi daha cevap vermemeye calisirim. :M
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Cevaplarım abi, sonuçta numarayı tanımıyoruz o kişiyi tanımadığımız nerden belli. :M Tanımıyorsam da bi daha cevap vermemeye calisirim. :M
M Moreas Bayan Üye 16 Tem 2014 #54 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Bi yürü git senle mi uğraşacağım derim. Israr ederse söverim.
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? Bi yürü git senle mi uğraşacağım derim. Israr ederse söverim.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Ağu 2014 #55 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? bazen geri dönüş yaparım , bazen umursamam , ruh halime göre
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? bazen geri dönüş yaparım , bazen umursamam , ruh halime göre
zaman93 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2014 #56 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse...? uyku sersemliğiyle kalkıp bakarım herhalde
Srdrtrlk Kayıtlı Üye 27 Ara 2015 #58 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse ? Merak ederim kim olduğunu sorarım
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 27 Ara 2015 #59 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse ? Pencereden bakmam emaneti aldımmı aşağıdayım
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 27 Ara 2015 #60 ---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse ? Arkadaşlarım ailem akrabalarım kayıtlı. Saçma sapan biridir der engellerimm msjıda silerim iPhone 6 plus Tapatalk
---> Tanımadığınız Bir Numaradan Mesaj Gelirse ? Arkadaşlarım ailem akrabalarım kayıtlı. Saçma sapan biridir der engellerimm msjıda silerim iPhone 6 plus Tapatalk