---> Talihsizim Ben =Aşk helal be 4minör ve endlesshahaha
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 28 May 2010 #21 ---> Talihsizim Ben =Aşk helal be 4minör ve endlesshahaha
endLesS Webmaster 29 May 2010 #22 ---> Talihsizim Ben =Aşk heroes96' Alıntı: eğer yorumları benm hayatıma müdahale ediyorsa o zaman saygı gösteremem Genişletmek için tıkla ... Senin Hayatına Müdahale ediyor evet yorumum . Sanırım GÖZEDE Batıyor Konuyu neden açtığını sorabılırmıyım arkadaşım ? Yorum almak için açmışsın Bu Ortada Bende geLdim yakaLadım 2 CümLeni Kendi Yorumumu Yazdım Ne AdminLiğime güvendim Nede Başka birşeye Beni Tanıyormusun ? Hayır O Zaman Beni TanıyanLar Neden bana Birşey demedi ? Ben Açık SözLüyüm . İçimden ne geLirse Yazarım . kaLdı ki GÖZE batan birşeyde yazmadım Neyse . Çözümünü mü Arıyorsun ? Madem oLmayacagını soyLuyorsun saLLa Gitsin .. Çıksan biLe 2 Gün Sonra Birşey Bahane ediyor 2 taraftan bırısı ve bahane bır anda sebep oLuyor ve iLişki bitiyor . Emin oL İstisna birkaç iLişki Dışında Çoğu Fos Çıkıyor . Ama Mesafe yok aranızda en azından bu bir avantaj . Neyse anLadın Sen .
---> Talihsizim Ben =Aşk heroes96' Alıntı: eğer yorumları benm hayatıma müdahale ediyorsa o zaman saygı gösteremem Genişletmek için tıkla ... Senin Hayatına Müdahale ediyor evet yorumum . Sanırım GÖZEDE Batıyor Konuyu neden açtığını sorabılırmıyım arkadaşım ? Yorum almak için açmışsın Bu Ortada Bende geLdim yakaLadım 2 CümLeni Kendi Yorumumu Yazdım Ne AdminLiğime güvendim Nede Başka birşeye Beni Tanıyormusun ? Hayır O Zaman Beni TanıyanLar Neden bana Birşey demedi ? Ben Açık SözLüyüm . İçimden ne geLirse Yazarım . kaLdı ki GÖZE batan birşeyde yazmadım Neyse . Çözümünü mü Arıyorsun ? Madem oLmayacagını soyLuyorsun saLLa Gitsin .. Çıksan biLe 2 Gün Sonra Birşey Bahane ediyor 2 taraftan bırısı ve bahane bır anda sebep oLuyor ve iLişki bitiyor . Emin oL İstisna birkaç iLişki Dışında Çoğu Fos Çıkıyor . Ama Mesafe yok aranızda en azından bu bir avantaj . Neyse anLadın Sen .
H heroes96 Banned 2 Haz 2010 #23 ---> Talihsizim Ben =Aşk ben hayatıma müdahale edilsin diye değil yardımcı olmanız için bu konuyu açtım!!
---> Talihsizim Ben =Aşk ben hayatıma müdahale edilsin diye değil yardımcı olmanız için bu konuyu açtım!!
endLesS Webmaster 2 Haz 2010 #24 ---> Talihsizim Ben =Aşk Tamam anlamıyacağını bildiğim için en altına yorumumuda ekledim zaten .. Kolay geLSin
---> Talihsizim Ben =Aşk Tamam anlamıyacağını bildiğim için en altına yorumumuda ekledim zaten .. Kolay geLSin
H heroes96 Banned 2 Haz 2010 #25 ---> Talihsizim Ben =Aşk Farkettin mi bilmiyorum ama anlamayan sensin!!
endLesS Webmaster 2 Haz 2010 #26 ---> Talihsizim Ben =Aşk hey Allahım ya Hanımefendi Anlamıyorsunuz sanırım demek istediğimi neyse Siz devam edin yorumlarınıza bırsey demedım sayın .. iyi günler
---> Talihsizim Ben =Aşk hey Allahım ya Hanımefendi Anlamıyorsunuz sanırım demek istediğimi neyse Siz devam edin yorumlarınıza bırsey demedım sayın .. iyi günler