Talihsizim Ben =Aşk

heroes96

Banned
Başta benim için sadece bir arkadaş olan Yiğit bana çıkma teklifi etti. Benim için arakadaş olarak çok değerli olduğu için bende seni hiç sevgilim olarak düşünmemiştim dedim. Oda birşey demeden gitti. Caddeden aşağı doğru inerken Ayşe kolumdan tuttu ve beni onların durduğu yere kadar götürdü. Bende ayşeye o bana bakarken ve tam karşımdayken o benim için arkadaş olarak çok değerli ve bu yüzden onunla çıkmıyorum dedim.Ağzımı okudu ve beni duydu. Bir hafta sonra çok büyük bir geçmişimiz olduğu için ben ona aşık oldum ama beni sevdiğini düşünmüyordum. Sonra yasemin adlı arkadaşım yiğite gerçekten beni sevipsevmediğini sordu gerçekten sevdiğini söylemiş. Sonra eski sevgilim serdar bunu dövmek istediğini söyledi. Bende izin vermedim. Yiğitle bunlar konuştuklarında ben artık fatmanuru istemiyorum demiş ve şimdi beni hiç takmıyor sizce ne yapabilirim:147::19:

---> Talihsizim Ben =Aşk

Yiğitle bunlar konuştuklarında ben artık fatmanuru istemiyorum demiş
Böyle birşey dediğini duydunuz mu?

Başkası söylediyse,zamana bırakın,seviyorsa o size söyler zaten.

Amaaaann xD

---> Talihsizim Ben =Aşk

herkes aynısını söylüyor yok şunu dedi arkandan yok bunu dedi teşekkür ederim haklısınız sanırım:)

---> Talihsizim Ben =Aşk

düzeliceni sanmıyorum facebookta büyük bir kavga ettik ama yinede herşey için sağolun:)

---> Talihsizim Ben =Aşk

Bir hafta sonra çok büyük bir geçmişimiz olduğu için ben ona aşık oldum
ben buna inanmıyorum.insanın dostuna ya da sadece yakın bi arkadaşı olarak gördüğü bi erkeğe aşık olabilmesi o kadar da basit olamaz bence.yani sen de demişsin sen onu arkadaş olarak görüyormuşsun ne oldu da 1 haftada aşık olduğunu fark ettin?

bence senin birazcık aklın karışmış sana ilgi göstermeyince.

yapacağın tek şey kimsenin peşinde koşmamak.koşarsan eğer değer görmezsin kural böyledir :)

zamana bırak.. hayırlısı olsun :)

---> Talihsizim Ben =Aşk

Ben de Nazlı'ya katılıyorum. Kesinlikle, her şeyi zamana bırak. Belki de duyguların sadece karışmıştır ve onun sana karşı ilgisini görünce kaybetmek istemediğin için, aşık olduğunu zannetmişsindir. Aşk o kadar basit değil, bir hafta öncesi sevmiyorum deyip de, bir hafta sonrası aşığım diyorsan onun sana göstermiş olduğu ilgiye aşıksın demektir.

---> Talihsizim Ben =Aşk

önceden Ona Aşıktım Ama çok önceydi O Yüzden çok Uzun Bir Geçmişimiz Vardı

---> Talihsizim Ben =Aşk

Başta benim için sadece bir arkadaş olan Yiğit bana çıkma teklifi etti. Benim için arakadaş olarak çok değerli olduğu için bende seni hiç sevgilim olarak düşünmemiştim dedim. Oda birşey demeden gitti.

önceden Ona Aşıktım Ama çok önceydi O Yüzden çok Uzun Bir Geçmişimiz Vardı

yaLanını YesinLer GüzeLim Başka kapıya anLat yaLanLarını ..

---> Talihsizim Ben =Aşk

gerçekten yalan söylemiyorum arkadaş olmak zorunda kaldık sadece!!

Düşüre düşüre 1 rep mi düşürdün :)

Burası tartışma aLanı değiL ama 2 yazdığını bi karşıLaştır bakaLım :)
Sanada saçma geLmiyo mu ?
Yalancı durumuna düşürmüŞüm.
Sence ben mi düşürdüm ? :)
Bu soruları kendine yönelt canım :)
Ve son yazdığına gelince; Saçma açıkcaSı !

---> Talihsizim Ben =Aşk

Kardeşim benim kendi düşüncemdir .

İnanmadım ben ve yazdım yorumumu yemın etmene kendını yırtmana gerek yok :H

---> Talihsizim Ben =Aşk

ksura bakmayın admin sizde moderatör olduğunuz için herşeyi yapabilme özgürlüğüne sahip değilsiniz kusura bakmayın ama herşeyi açıkça anlatamdım buda insanların yalan söylediği anlamına gelmez

---> Talihsizim Ben =Aşk

Düşüre düşüre 1 rep mi düşürdün :)

Burası tartışma aLanı değiL ama 2 yazdığını bi karşıLaştır bakaLım :)
Sanada saçma geLmiyo mu ?
Yalancı durumuna düşürmüŞüm.
Sence ben mi düşürdüm ? :)
Bu soruları kendine yönelt canım :)
Ve son yazdığına gelince; Saçma açıkcaSı !

Bu soruLara cevap veremedin mi tatLım :)
Neyse dediğim gibi tartışma oLmasın.
Bitsin burda.

---> Talihsizim Ben =Aşk

ksura bakmayın admin sizde moderatör olduğunuz için herşeyi yapabilme özgürlüğüne sahip değilsiniz kusura bakmayın ama herşeyi açıkça anlatamdım buda insanların yalan söylediği anlamına gelmez

Ne aLakası var arkadaşım ben adminim sen yalan soyluyorsun mu dedım ?

ELement uydurma .

Admınlık vs kullanacak olsam konunu kıtlerdım olur bıter .

Insanların yorumlarına saygı gostermeyı dene .​

---> Talihsizim Ben =Aşk

Yorumlarım hayatına müdahale etmesini istemiyorsan böyle bir konu açmanda çok saçma yani. Şu anlattığında senin hayatın.

Neysee.

Çocuğa aşık falan değilsin.
Onunda artık seni istememesi çok doğal.

---> Talihsizim Ben =Aşk

yapacağın şeyi söLiyimmi

psikoloğa git %100 çözümLeri var ama dikkat et kız sakın erkek psikoloklara gitme kız psikoloklara git ne olur nolmaz sen şimdi psikoloğada aşık olursun biz işimizi garantiye aLaLım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri