![]() |
![]() |
enişte uzak bınmem lazımyapma ya ben olcaktım ki orda milleti de gaza getirir adamı bi güzel linç ederdik sen yürüyerek gidip gelmiyormusun yakın değilmi binme bi daha kalabalık minibüslere
saolbizim sultanahmet metrosunda çok yapıolr .(
geçmiş olsunç
saolvay arkadaş yıl olmus 2013 hala böyle olaylar yaşanıyor. anlamıyorum naısl bi yokluksa. geçmiş olsun. dikkat etmek lazımm
Midemi bulandiriyor böyle seyler duymak, hayvan herifler ya igrenc! Gecmis olsun [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] tepkisiz kalmamis olmaniz sevindirici en azindan.
Pis herifler yaa.. Bacılarına öyle bisey yapsalar hoslarina gidermi ?
Üzülme Canim.
Canım bende sırf bu yüzden bazen eve geç gidiyorum boş otobüs bulmak için
üzüldüm insanlar o kadar pis ki,terbiyesizler...
Hadım etmek lazım.
Benimde başıma geldi yerimi değiştirdim.Bu sefer öndeki bayana aynısını yaptı. İğrenç bi durum
metrobus ve minibusler sabah saatlerinde ve aksam saatlerinde aşırı yoğun oluyor ben daha neler gördüm gerçekten tam bir rezalet dikkat etmek lazım
geçmiş olsun
tek kadınların başına gelen birseydegil ..
ülkemizz insanları işte herşey beklenir
saolun arkadaslar :sAllah bin belasını versin inşallah o herifin ahlaksızzz inşallah karına kızınada aynısını yaparlarrr aşşağılıkkkk
Geçmiş olsun Emine..
ınsalah gelmezBayanlara bunları yaparlar ama kızlarınıda namus namus diye döver bi i....r. Geçmiş olsun umarım kimsenin başına gelmez
kızlı erkekli binerseniz olacağı o
Adamı niye dövmemişler hayret. Baya geniş bir yolcu kapasitesi taşıyormuş ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.