T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!

son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorum....arkilik kurulabilir..dinlerler herkezii

son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar
ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo

son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
çküm altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz..

son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler

son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler...

son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum ya...çokk acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler:

Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır...

son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee

son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar...

---> T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz

son rakamı 2 olanlar: acayipp güleççsempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar

mümkün..

son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee

:D Kanımızda Var Aga

son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!

yazan kişi bi de cümle kurabilseymiş... :D "iyilikleri mükemmeldir" oldu o zaman. :D

Hiç tutmadı. Öyle bi tutmadı ki. Höh dedim ilk cümlede mesela.

acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar

"8 " delikanlı bunlara denir beeee :D:D

son rakamı 6 olanlar: sevecen sempatik komik acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...her şeyini kendileri hallederler...

Her şeyi ben biliyorum demem hiç de bile :)

son rakamı 2 olanlar: acayipp güleççsempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar

dogru

son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler

hmm

''son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee''

Var mı uleynn yan bakan :D

son rakamı 6 olanlar: sevecensempatikkkomikkacayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler...

son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen
arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan
pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri