Süt İçenler Daha Kolay Kilo Veriyor

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Süt İçenlerin ve Süt Ürünleri Yiyenlerin Diğerlerine Göre Çok Daha Kolay Kilo Verdiği Kanıtlandı.

İsrail’de gerçekleştirilen bir araştırma, süt içenlerin ve süt ürünleri yiyenlerin diğerlerine göre çok daha kolay kilo verdiğini ortaya koydu.

Jerusalem Post’un haberine göre, Ben Gurion Üniversitesi’de gerçekleştirilen ve sonuçları American Journal of Clinical Nutrition dergisinde yayınlanan araştırma iki yılda tamamlandı.

Yaşları 40 ile 65 arasında değişen 322 şişman hasta üzerinde gerçekleştirilen araştırma çerçevesinde, hastaların bir bölümüne süt ve süt ürünlerinin ağırlıkta olduğu bir diyet uygulanırken, diğerlerine normal zayıflama diyeti uygulandı.

Araştırma sonunda, günde yaklaşık 360 gram süt ve süt ürünü tüketen kişilerin program sonunda 6 kilo verdikleri gözlendi.

Buna karşılık, süt ve süt ürünleri tüketimi günlük yarım bardak süte karşılık gelen kişilerin yarı yarıya daha az kilo verdikleri saptandı.

Araştırma ekibinin başında bulunan Dr. Danit Şahar, daha fazla kilo verme sürecinin kalsiyum ve D vitamini tüketimiyle doğrudan bağlantılı olduğunu bildirdi. Dr. Şahar, deney sırasında hastalara süt ve süt ürünleri dışında Akdeniz diyeti ve yağlı diyet olmak üzere her türlü diyet uygulandığını belirterek, bu diyetlerin kilo kalsiyumlu diyetin etkisini değiştirmediğini kaydetti.

Araştırmaya göre D vitamini vücudun kalsiyum emilimini artırırken, kalsiyum da kilo verme sürecini hızlandırıyor.

---> Süt İçenler Daha Kolay Kilo Veriyor

İlginc bir bilgi. Ben süt ve süt ürünleri cok tüketirim ama su icemiyorum sonra bu konu üzerinde arastırma yaptım ve süt ve süt ürünleri tüketen bir insan su ihtiyacı hissetmiyor ve icmek istemiyor. Fakat bunları fazla tüketince böbrek tasına yol acıyormus. Bnde o gunden beri süt ve süt ürünlerini tüketmeye azalttım ve günde bir bardakta olsa su icmeye zorluyorum. :)

İlginc bir bilgi. Ben süt ve süt ürünleri cok tüketirim ama su icemiyorum sonra bu konu üzerinde arastırma yaptım ve süt ve süt ürünleri tüketen bir insan su ihtiyacı hissetmiyor ve icmek istemiyor. Fakat bunları fazla tüketince böbrek tasına yol acıyormus. Bnde o gunden beri süt ve süt ürünlerini tüketmeye azalttım ve günde bir bardakta olsa su icmeye zorluyorum. :)

suyun yeri başka mutlaka şu tüketilmesi lazım sağlığı mız için

ya siz ne diyonuz ya ben kilo almak için süt içerdim tüm hayallerim, çabam, umudum, inancım hepsi öldü gitti ya

ya siz ne diyonuz ya ben kilo almak için süt içerdim tüm hayallerim, çabam, umudum, inancım hepsi öldü gitti ya
buz demiyoruz tip diyor kilo almak için. ille süt gerekmiyor ki bol bol yemek ye alırsın :) ama sürekli Yemen laz öyle ikinci lokma ole değil

ben 2 günde 1 kill ıcıyorum rahat fix kilo 59.5 doktorum so 4 yıldır ne 60 ı gordugumu ne de 55 e düştügümü söylemişti :D bundan mış demekki

Süt fazla tüketildiğinde kemik erimesine neden oluyor demişti hocam.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri