Susuyoruz

---> Susuyoruz

ülkede en çok korunan takımsınız ondan olsa görek örneğim.
Keşke meşke şov bunlar rıdvan fenerbahçeli olduğunu biliyoruz
hiç ister mi cezası düşsün diye. kırmızı kart yedi ve bitti.3 maç nedir ya sonradan 2 e düşmüşmüş.
İnsanı futboldan tiksindiriyor bu yandaş tff ve medya.

En çok korunan takımının Başkanı başında yok. Yanlış okumuşsun Rıdvan demiyor Aykut Kocaman'ın söylediklerini anlatıyor

---> Susuyoruz

Oysa Fenerbahçe spor kulubu yönetim ve taraftarıyla ortak bir organizasyon gerçekleştirip sistematik bir şekilde rakibini aşağılamaya çalişan/aşağıladığını sanan/aşağılayan bir ezilmişlik içindeydi.Bknz Rıza Efendi İki ekmek bir süt.Bknz Blonların üstünde köpek resmi hayali şampiyonluk ( Sene sonunda 2-2 biten maçın sonucunda kendilerini şampiyon sanıp hayali şampiyonluğu yaşan bir toplum kesimi ) Kimin it kimin köpek olduğuda ortaya çıkıyordu.
Oysa Beşilktaş taraftarı rakibini alalede açıkça aşağılamak yerine gazetelerin bile anlam veremediği beyaz flama üzerine yuvarlak kırmızıyla sadece aralrındaki şifreyi anlatan yaratıcı bir toplum kesimi.

Beşiktaş taraftarı her fırsatta duyarlı olmaya çalışan topluluk imajını vermeye çalışıp reklam yapan, reklama en çok ihtiyaç duyan taraftardır. Sadece köpeklerin dünyası siyah-beyazdır bkz: yaratıcı trabzon taraftarı bkz: beşiktaş-trabzon kardeşliğinden bahsedilen günler

---> Susuyoruz

En çok korunan takımının Başkanı başında yok. Yanlış okumuşsun Rıdvan demiyor Aykut Kocaman'ın söylediklerini anlatıyor

başkanınızın suçları sadece futbolla şikeyle kalsaydı gene kurtarırlardı onu merak etme. Malum yasa lar değişiyor cezalar düşsün diye küme düşmeler kalksın diye..
Onun mafya bozmasının kurtuluşu yok en iyi ihtimal 70 yıl.
Evet yanlış okumuşumxD

---> Susuyoruz

Beşiktaş taraftarı her fırsatta duyarlı olmaya çalışan topluluk imajını vermeye çalışıp reklam yapan, reklama en çok ihtiyaç duyan taraftardır. Sadece köpeklerin dünyası siyah-beyazdır bkz: yaratıcı trabzon taraftarı bkz: beşiktaş-trabzon kardeşliğinden bahsedilen günler

-Hatta seninle dalga geçmeye kalkan spor terbiyesi zayıf tarihten bihaber toplumsal sorumluluğu gelişmemiş başkaları çıkacak.-

---> Susuyoruz

başkanınızın suçları sadece futbolla şikeyle kalsaydı gene kurtarırlardı onu merak etme. Malum yasa lar değişiyor cezalar düşsün diye küme düşmeler kalksın diye..
Onun mafya bozmasının kurtuluşu yok en iyi ihtimal 70 yıl.
Evet yanlış okumuşumxD

Ne oldu şikeden vaz mı geçildi malum içeride futbolcu kalmadı değil mi :)

-Hatta seninle dalga geçmeye kalkan spor terbiyesi zayıf tarihten bihaber toplumsal sorumluluğu gelişmemiş başkaları çıkacak.-

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla, toplumsal sorumlulukların önüne adlarını çıkaracak olanlar da vardır. Öyle ki takımın dahi önüne çıkacak bu isim diye kendi feshini verip sonra vazgeçenler de var

Konulara alakasız mesajlarınla yorumlar atma atmış olmak için yaşlarının geçtiğini düşünüyorum Akıncım. Ama hala insanları tahrik etmek amacıyla yaptıkların kusura bakma arsızlığa giriyor. Ve ben böyle insanlara tahammül edemiyorum. Hele ki orda burda değişebilen insanlar hiç tahammülüm yok nedense (reklamın iyisi kötüsü olmaz) Hadi selametle yoluna

Ben bugün mutluyum

Beşiktaş 65-84 Fenerbahçe
Fenerbahçe 8-0 Beşiktaş (u15)
Fenerbahçe Unıversal 3-0 Beşiktaş

---> Susuyoruz

Arkadaşına selam söyle arada uğrasın. İlaçların olduğunu söylemende bahsettiğim hastalığa sahip olmanın göstergesi sanırım. Allah şifa versin şimdilik ihtiyaç yok şükür ama ne oldum değil ne olucam demeyi bilenlerdenim. Dua et kızsın xD

bugra sana nolmus kuzum ne bu siddet bu celal
bence sende ilac alıosun cesaret veren cinstenxD
yoksa normalde hayatta yazmazdn bunnarı
kız mız deme smdi
sen de madem erkeksn ne diceksen ona göre de

---> Susuyoruz

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla, toplumsal sorumlulukların önüne adlarını çıkaracak olanlar da vardır. Öyle ki takımın dahi önüne çıkacak bu isim diye kendi feshini verip sonra vazgeçenler de var

Konulara alakasız mesajlarınla yorumlar atma atmış olmak için yaşlarının geçtiğini düşünüyorum Akıncım. Ama hala insanları tahrik etmek amacıyla yaptıkların kusura bakma arsızlığa giriyor. Ve ben böyle insanlara tahammül edemiyorum. Hele ki orda burda değişebilen insanlar hiç tahammülüm yok nedense (reklamın iyisi kötüsü olmaz) Hadi selametle yoluna

Ben bugün mutluyum

Şu Beşiktaş taraftarının reklam yaptığı konusundaki düşüncelerinin antuvari yorumlardan öteye geçmiyor.Sürü psikolojisinin bir ürünü.
Beşiktaş taraftarı van için soyundu auvv reklam.1 kamyon yardım malzemesi toplandı ama.Olsun abi reklam işte.
Beşiktaş taraftarı tarih yazıyor gırtlakları patlarcasına bağırıyor 132 desibel ses.Auvvv reklam.Adamın 1 hafta boğazı acıyacak ama.OLsun abi reklam için bağırdılar.
Beşiktaş taraftarı nükleer enerjiye karşı.Auvvv reklam.Ama çernebol abi kazım koyuncu karadeniz filan .OLsun abi ölülerin üstünden reklam.
Beşiktaş taraftarı huzurevini ziyaret etti.Auvv reklam.Ama yaşlılarında ilgiye ihyitacı var.OLsun abi yaşlıların üstünden prim yapıyorlar.
Beşiktaş taraftarı Şeihtler için türk bayrağı açtılar.Şehidin üzerinden reklam yapıyorlar.Ama abi balkonlara bayrak astık bizde.Olm onlar reklam için açtı bizim içimiz kan ağlıyor.
Beşiktaş yöetimi vana okul yaptırıyor.Auvv reklam. Okula kendi isimlerini veriyorlar reklam.Ama adamların okulu yok.Olsun abi devlette yaptırırdı reklam yapıyor onlar.
Beşiktaş kadın aile ve çocuk İstişare Heyeti23 nisan organizasyonu düzenlemiş.Auvv reklam.Ama abi yurtta bile kutlanıyor.Olsun olm onlar haber yaptırmıslar reklam.
Beşiktaş kadın kolları körler vakfını ziyaret etti.Auvv reklam.Körle yatan şaşı kalkar.Ama abi..
Beşiktaş kadın kolları rahimağzı kanseriyle ilgili sempozyuma katılacak.Auvv reklam.Tıp kansere çözüm buldu olm reklam yapıyorlar.Doğrudur abi.
Bla
Bla
Bla
Taraftarı reklam peşinde ya yönetimi ?Onlarında mı duyarlılıkları reklam.Senin yaşın yetmez belki ama Beşiktaş bu ülkede sevilen İstanbul takımlarından tek olanıydı.Benimde yaşım yetmez.Ama Reklamımız yeter.Beşiktaşlılık duruşu.

Fenerbahçe taraftarı ? Baskanları için yürüyüş düzenlediler.
Fenerbahçe yönetimi ? Tff den tesisler için ödenek alıp şike parası olarak kullandılar.

Şimdi reklamlar.Bugünkü karalama kampanyasını kaçırmayın.Konuyla alakasız mesaj atmayı yaşa bağlayan Buğra samimiyetsiz Akıncım hitabıyla Asi Ruha baska baska neler dedi neler.Valla bende senin şu değişen tavırlarına tahammül edemiyorum.Mahallenin futbol topu olan zengin çocuğu topum var ama istediğim oynayacak deyince diğerlerinin biz baska oyun oynarız dediğinde tavır alan çocuklarına benziyorsun.Bu huyunu üstünden at.
Futbol dostluk futbol krdeşliktir.
Herşeyin üstüne
çekelim bir sünger.
Haydi bana selametle yol ver
Laylaylalaylay.
Şu orda burda değişen yorumlarınıda benim üstüme yapıuştırma baskaları için düşüncelerindir bizzat bilirim.

---> Susuyoruz

bugra sana nolmus kuzum ne bu siddet bu celal
bence sende ilac alıosun cesaret veren cinstenxD
yoksa normalde hayatta yazmazdn bunnarı
kız mız deme smdi
sen de madem erkeksn ne diceksen ona göre de

Cevabına göre cevap veriyorum gamze

Her şirinliğini herkes çekemez maalesef :)

Benim erkek olmam senin kız olduğun gerçeğini değiştirmedi henüz o yüzden susmaya devam ediyorum uzatmazsan sevinirim

Akın;

Yazdığın bazı taraftar organizasyonları değil benim bahsettiklerim. Her şovu günler öncesinden medyaya sızdırıp aaa bakın çarşı ne yapıyormuş muhabbetlerine konu olmanızdan bahsetmiştim. Yazdıkların o kadar komikki bugün burda İzmir takımı Altay ın yapacağı türden organizasyonlar. Antucuyum evet onlar gibi düşünüyorum yada onlar benim gibi düşünüyor sonuç olarak biz böyle düşünüyoruz. Sen çarşıcı olmadığın için her konuya iki resim alıntı yapıp yada izlemediğin videoları yorumlara bakarak koyuyorsun zaten değil mi ? İki satırda mantıksız da olsa kendi yorumlarımı yazma taraftarıyım. Beşiktaşılık duruşu ve taraftarın herkesten zeki üstün olduğunu söylüyorsun ya buda en komiği. Bu senin de zeki olduğunu göstermiyor çünkü. Bir taraftarın yaptığı zekice davranışı her defasında ısıtıp sofraya getirmek bak biz Beşiktaşlıyız böyleyiz zekiyiz biz demek kendini tekrar etmektir ve konuşmayıp geçmişin reklamıyla övünmek gibidir. Aynı yukarıda bahsettiğim alıntı resim ve videolar gibi. Şimdiye kadar her insana hakettiği gibi yorumuna göre yorumlar yaptım. Ama bir süre sonra saman altından su yürüten hareketlere gelemem. Futbol dostluk kardeşliktir ama senin konularında futbol dışı her şey olduğu için kardeşliğin de olmuyor. Kendin yukarıda bahsetmişsin zaten alakasızca olduğunu konudan. Çoğu kız arkadaşımıza olan sitemlerin argo çıkışların aklıma geliyor da insanlar o yüzden değişebiliyor diyorum. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yaparsan olmaz dediklerinde verilecek en iyi örneksin. Çok şey biliyorum diyen aslında hiç bilmeyendir

---> Susuyoruz

Ne oldu şikeden vaz mı geçildi malum içeride futbolcu kalmadı değil mi :)

Ben bugün mutluyum

Şikeden tutuklu bulunanları bizmi istedik çıkmasını.
Sizi kurtarmak için yasaları hafiflettiler
onlardan bunlardan faydalandı.
davasız tutuklu kalma süreleride zaten dolmuştu.
Bu sizin şikeci olduğunuz gerçeğini
Hırsız olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

---> Susuyoruz

Şikeden tutuklu bulunanları bizmi istedik çıkmasını.
Sizi kurtarmak için yasaları hafiflettiler
onlardan bunlardan faydalandı.
davasız tutuklu kalma süreleride zaten dolmuştu.
Bu sizin şikeci olduğunuz gerçeğini
Hırsız olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Her şeye gülüyorumda bu şikede ve takım zirveye oynayınca fanatik kesilenler en çok gülmeme sebep olanlar. Hırsız olan geçen sene öpüp kucakladığı takımın oyuncusuna bu sene su şisesi atıp onun emeğini görmezden gelip çalan adamdır

---> Susuyoruz

Her şeye gülüyorumda bu şikede ve takım zirveye oynayınca fanatik kesilenler en çok gülmeme sebep olanlar. Hırsız olan geçen sene öpüp kucakladığı takımın oyuncusuna bu sene su şisesi atıp onun emeğini görmezden gelip çalan adamdır

Dediğin gibi sadece o su şisesini atan adamdır o.
Ötekileri değil.
ama sizin için genelleme yapabiliriz bu kelimeyi
hala biz şike yapmadık laflarınızı bu savunmalarınızı
hırsızlık olarak bile açıklayamam
yüzsüzlüğün alası bu.
parasını verdik bizim hakkımız demeniz bu.
Malum medyada yanınızda tff de konuşuyorsunuz da konuşuyorsunuz.

---> Susuyoruz

Neden bak yukarı da asi ruh bir resimi her taraftara bağlıyor. Sizde bir kişi şişe attı sadece o suçlu o taraftarınız değil mi. Bizden de 5 kişi içeride sadece onlar suçlu o zaman. Sen mi oynuyorsun 90 dakika sen mi soluksuz kalıyorsun ki emeğe hırsızlık diyorsun. Medyanın taşlarla sopalarla tarafımızdan dövüldüğünü ve bunun terörist Fenerbahçe taraftarları diye manşet edildiği günleri de unutma. Bunları yazıyorsun da hala daha o telefon konuşmalarına rağmen elde delil yok bunu bilmiyorsun

---> Susuyoruz

o adamın yaptığı iş tekil bir iş onu bağlar sadece gerçek taraftarlığıda şüphelidir.
sizin suçlarınız bütün süper lig i bağlar.
sadece onların suçlu bulunması hoşunuza gider tabi
şike olayları ilk çıktığında aziz suçlu fb le alakası yok o çeksin suçu diye laflar dönüyordu her yerde..

Bu ülkedeki adalet sistemine güvenim tam anlamıyla sıfır. helede konu fb ise.
Delil yok delil yok
çiftçiliği seviyorsunuz siz tarla sürmeyi filan
salatalık filan seviyorsunuz..
üstünde Atatürk resimli davetiyeler maç biletleri dağıtıyorsunuz.
nasılsa caiz diye paralar veriyorsunuz.
Birtek siz inanıyorsunuz bunlara.

---> Susuyoruz

O taraftar iyi bir şey yapsaydı misal çok uçuk bir örnek ama Tolga ya gidip çeyrek altın taksa xD tüm trabzon taraftarını bağlayacaktı ama değil mi. İşte iyi örneği kendi üstüne dahi alır bunu forumda yazarsın biz böyleyiz diye kötü olunca adamı taraftarlıktan edersin karaktersiz edersin. Bu damga da ne moda bu dönem. Öncelikle benimle konuştuğun için yani bana cevap verdiğin için demediğim lafları demişim gibi gösterme gerek özelde seninle konuştuğumuzda gerekse forumda bir kere bile şike yapmadık demedim. Msn konuşmamızda her taraftar senin gibi düşünse dediğini bile hatırlıyorum. O yüzden o kısmına bu şekilde cevap veriyorum. İkinci olarak adalet Fenerbahçe den küçükse zaten bu ülkeyi terket ağlayarak. Şahsen ben bunu söylerken Fenerbahçe nin büyüklüğünü de söylemiş olurum. Bir Trabzonlu için acı olsa gerek. Bugün bir şey daha duydum şike konusunda. Önder Turacı yı da aramışız maçta yenilin düğününde İbrahim Tatlıses i getiricez demişiz. Bunu da örneklerine eklersin diye söyledim diğer gelecek yorumlarında
Birde bu var çok sevdiğim yazıdır
F.Bahçe, Yıldırım ve Metris’ten tahliyeler!

---> Susuyoruz

Akın;

Yazdığın bazı taraftar organizasyonları değil benim bahsettiklerim. Her şovu günler öncesinden medyaya sızdırıp aaa bakın çarşı ne yapıyormuş muhabbetlerine konu olmanızdan bahsetmiştim.Yazdıkların o kadar komikki bugün burda İzmir takımı Altay ın yapacağı türden organizasyonlar.
Beşiktaş taraftarı her fırsatta duyarlı olmaya çalışan topluluk imajını vermeye çalışıp reklam yapan, reklama en çok ihtiyaç duyan taraftardır.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla, toplumsal sorumlulukların önüne adlarını çıkaracak olanlar da vardır.
Antucuyum evet onlar gibi düşünüyorum yada onlar benim gibi düşünüyor sonuç olarak biz böyle düşünüyoruz. Sen çarşıcı olmadığın için her konuya iki resim alıntı yapıp yada izlemediğin videoları yorumlara bakarak koyuyorsun zaten değil mi ? İki satırda mantıksız da olsa kendi yorumlarımı yazma taraftarıyım. Beşiktaşılık duruşu ve taraftarın herkesten zeki üstün olduğunu söylüyorsun ya buda en komiği. Bu senin de zeki olduğunu göstermiyor çünkü. Bir taraftarın yaptığı zekice davranışı her defasında ısıtıp sofraya getirmek bak biz Beşiktaşlıyız böyleyiz zekiyiz biz demek kendini tekrar etmektir ve konuşmayıp geçmişin reklamıyla övünmek gibidir. Aynı yukarıda bahsettiğim alıntı resim ve videolar gibi. Şimdiye kadar her insana hakettiği gibi yorumuna göre yorumlar yaptım. Ama bir süre sonra saman altından su yürüten hareketlere gelemem. Futbol dostluk kardeşliktir ama senin konularında futbol dışı her şey olduğu için kardeşliğin de olmuyor. Kendin yukarıda bahsetmişsin zaten alakasızca olduğunu konudan. Çoğu kız arkadaşımıza olan sitemlerin argo çıkışların aklıma geliyor da insanlar o yüzden değişebiliyor diyorum. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yaparsan olmaz dediklerinde verilecek en iyi örneksin. Çok şey biliyorum diyen aslında hiç bilmeyendir
Kendi kendini yiyip bitirmişsin.Toplumsal duyarlılıklar reklam,yapılan şovlar reklam.Kaldiki basına sızdıranın biz olduğunu söylüyorsun kim bilir belki basın kendisi alıp haber yapıyordur.Yazdıklarımın komik bir yanıda yoktu bir Altay taraftarı kadar olamayanlar var.Neyse örnek güzeldi siyah beyaz devam.
Mühim olan benim çarşıcı adı altında resim ve video eklmem değil çarşıcı gibi düşünmem değil mi ? Çünkü resim ve video eklemenin düşünmeyle alakasını bulamadımda.
Yok yaf öyle mi demişim.En azından neyin ne olduğunu bilen birine dememişimdir.Her fırsatta büyük kesimlerce iyi olduğu kabul edilmiş bir taraftar grubuna sırfrenklerinden dolayı tü kaka diyenlere karşıdır benim o cümlelerim.Kedi-ciğer meselesini tekrarlayanlar oluyorda.Beşiktaşlılık duruşu mütevaziliktir.Ama bazı gerçekler zorlarına gidenlerin gözüne sokacksın o gerçekleri hem bilmediklerini öğrensinler hemde bildiklerini pekiştirsinler unutmasınlar diye.Pekiştirmeyeninde sonu ilk sayfadaki resimde.
Yazdıklarım alalede açıkça ortada.Suyu olan varsa saman altından yürütsün.Kardeşliğimi işine geldiğinde alanlar olduğu için,olmuyordur çoğu zaman.Ah şu kızlar ve yorumun hani şu senin tahammül edemediğin iki yüzlü değişkenlik gösteren kızlara karşı olan argo ve sitemlerimden mi bahsediyorsun yoksa vuracak baska yer kalmadı ağa deyip onların yerine senin mi bunun lafını yapman ve sana da öyle olduğumu deyip alaşağı etmeye çalişmanmı.Ama emin ol çok şirin gözükmüşsündür şuan onlara.Neyse ki değişkenlik gösterip şuan ben sana yapmıyorum şirinliğimide tartısabiliyorum.
Banada yapılıyor bende yapıyorum.Aksi varsa haberim yok.Çok şey değil gerektiği kadarını biliyorum bildkleriminde hepisini söylemiyorum.

---> Susuyoruz

Neden bak yukarı da asi ruh bir resimi her taraftara bağlıyor.
Benim bahsim geçmiş yine.:ÇFenerbahçe taraftarı öyle bir taraftardır ki sosyoloji okuyan adamların tezine konu olabilecek nitelikteki taraftardır.O derece ilmi.
Dediğim gibi aynı düşünce griftine sahip bir taraftar grbu bulunmaz.

---> Susuyoruz

O taraftar iyi bir şey yapsaydı misal çok uçuk bir örnek ama Tolga ya gidip çeyrek altın taksa xD tüm trabzon taraftarını bağlayacaktı ama değil mi. İşte iyi örneği kendi üstüne dahi alır bunu forumda yazarsın biz böyleyiz diye kötü olunca adamı taraftarlıktan edersin karaktersiz edersin. Bu damga da ne moda bu dönem. Öncelikle benimle konuştuğun için yani bana cevap verdiğin için demediğim lafları demişim gibi gösterme gerek özelde seninle konuştuğumuzda gerekse forumda bir kere bile şike yapmadık demedim. Msn konuşmamızda her taraftar senin gibi düşünse dediğini bile hatırlıyorum. O yüzden o kısmına bu şekilde cevap veriyorum. İkinci olarak adalet Fenerbahçe den küçükse zaten bu ülkeyi terket ağlayarak. Şahsen ben bunu söylerken Fenerbahçe nin büyüklüğünü de söylemiş olurum. Bir Trabzonlu için acı olsa gerek. Bugün bir şey daha duydum şike konusunda. Önder Turacı yı da aramışız maçta yenilin düğününde İbrahim Tatlıses i getiricez demişiz. Bunu da örneklerine eklersin diye söyledim diğer gelecek yorumlarında
Birde bu var çok sevdiğim yazıdır
F.Bahçe, Yıldırım ve Metris’ten tahliyeler!

Dediğim gibi gerçek taraftar atmazdı.Gerçek taraftar yensede yenilsede yanında olan taraftardır. Bu takım için iyi şeyler yapan bu takımın gerçek taraftarıdır.
Dediğin gibi kart takabilirxD
sizde apaçık farkındasınız ki fenerbahçe korunuyor bariz bir şekilde.ama Türkiye işte.
Gerçekler acı, adelet küçük büyük kavramı diye bişey yok. Adalet yok zaten.
Adalet her zaman güçlü olanınn tarafındadır bu yüz yıllardır da değişmeyen kuraldır. Hep haksızlara uğrayan bu takım yada taraftarı ne zaman bu takımı tutmaktan vazgeçti bu takım ne zaman oynamaktan vazgeçti ki sizin dalaverelerinizle ağlasın yada ülkeyi terketsin.
:)

---> Susuyoruz

Akın; İşine gelince Fenerbahçe basını işine gelmeyince basın peşimizde koşuyordur. Çok inandırıcı bunlar. Düşünmeni geçtim ben artık konuşmandan bahsetmiştim alıntıların değil sen konuş olur mu. Bir yere kadar çekebilir herkes senin konudan alakasız resimlerini çekmek zorunda değil. Şu da var Allah bana hiçbir siteden copy past yorumlar yaptırmasın (anlayana) amin. Cinsiyet ayırımının ne demek olduğunu ahlaki açıdan biliyorum şükürler olsun ki. Kız arkadaşlarım da şirin görünmemem konusunda her daim uyarı verdiklerinden bahsettiğin şirinlik çabalarım hiç olmadı bu saatten sonrada olmaz sen kendin denersin bunu. Sosyoloji ye de konu olmak iyidir zeoloji den esirgesin Allah. Kardeşlik konusunu da ben senin terbiyeden yoksun tezahüratını buraya uygun uyarladım iyi yapmışım ki devamı da benim istediğim gibi yürümüş konuyla alakalı sevindirici :)

Kadir seni de anlamıyorum bilader her konuyu nasıl şike ve adalete bağlarsın. Açıkçası sende kendini tekrar ediyorsun artık bir yerden sonra da daha neyine cevap vericem diye düşünüyor insan. Bu kadar adaletsiz madem bu ülke git Ankara ya yak kendini ne bileyim eylem yap bir şey yap git maçlarda pankart aç bu nasıl adalet diye. Olmadı mı bölüm değiştir hukuk oku bu ülkeyi ben kurtarırım de. Biz konuda da anlatıldığı gibi susuyoruz ama sizler boşda olsa konuşma peşindesiniz. Yine yanlış okumuşsun kart değil altın taksın demiştim

---> Susuyoruz

Akın; İşine gelince Fenerbahçe basını işine gelmeyince basın peşimizde koşuyordur. Çok inandırıcı bunlar. Düşünmeni geçtim ben artık konuşmandan bahsetmiştim alıntıların değil sen konuş olur mu. Bir yere kadar çekebilir herkes senin konudan alakasız resimlerini çekmek zorunda değil. Şu da var Allah bana hiçbir siteden copy past yorumlar yaptırmasın (anlayana) amin. Cinsiyet ayırımının ne demek olduğunu ahlaki açıdan biliyorum şükürler olsun ki. Kız arkadaşlarım da şirin görünmemem konusunda her daim uyarı verdiklerinden bahsettiğin şirinlik çabalarım hiç olmadı bu saatten sonrada olmaz sen kendin denersin bunu. Sosyoloji ye de konu olmak iyidir zeoloji den esirgesin Allah. Kardeşlik konusunu da ben senin terbiyeden yoksun tezahüratını buraya uygun uyarladım iyi yapmışım ki devamı da benim istediğim gibi yürümüş konuyla alakalı sevindirici :)
Artık nasil çarpıtacağını şaşırdın.Önce anla sonra yine inanmazsın.Şike gündeminde ekranlarda ağlayan kaçtane fenerli yazar vardi.Ama iki üç tane yazar çıkıp olumsuz haber yaptığında aa basın böyle geliyor üstümüze hani basın bizim yanımızdaydı vs vs.Taraftarın yapacağı şovu görsel medyaya taşımaları peşimizden koştuklarının göstergesi olmuyor.Çekmek istemeyen yorumlarımı okumaz zorla yorum okutturmuyoruz.Ne koyacağımı yada ne yazacağmda kimseyi ilgilendirmez.Ucu sana dokunan birşey varsa o zaman konuşursun ama edepli konusursun.Benim kişisel alanıma girmeden.Öyle yapki bende senin kişisel alanına girip ahlaki açından bakmayayım.Deneyecek olsaydım kızlar sitem yada argo yerine canım cicim şekerimi görüyor olurlardı sende bunun lafını yapamazdın böylece.Terbiye mi ne terbiyesi la 1.sayfa.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri