---> Susuyoruz
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla, toplumsal sorumlulukların önüne adlarını çıkaracak olanlar da vardır. Öyle ki takımın dahi önüne çıkacak bu isim diye kendi feshini verip sonra vazgeçenler de var
Konulara alakasız mesajlarınla yorumlar atma atmış olmak için yaşlarının geçtiğini düşünüyorum Akıncım. Ama hala insanları tahrik etmek amacıyla yaptıkların kusura bakma arsızlığa giriyor. Ve ben böyle insanlara tahammül edemiyorum. Hele ki orda burda değişebilen insanlar hiç tahammülüm yok nedense (reklamın iyisi kötüsü olmaz) Hadi selametle yoluna
Ben bugün mutluyum
Beşiktaş 65-84 Fenerbahçe
Fenerbahçe 8-0 Beşiktaş (u15)
Fenerbahçe Unıversal 3-0 Beşiktaş
Şu Beşiktaş taraftarının reklam yaptığı konusundaki düşüncelerinin antuvari yorumlardan öteye geçmiyor.Sürü psikolojisinin bir ürünü.
Beşiktaş taraftarı van için soyundu auvv reklam.1 kamyon yardım malzemesi toplandı ama.Olsun abi reklam işte.
Beşiktaş taraftarı tarih yazıyor gırtlakları patlarcasına bağırıyor 132 desibel ses.Auvvv reklam.Adamın 1 hafta boğazı acıyacak ama.OLsun abi reklam için bağırdılar.
Beşiktaş taraftarı nükleer enerjiye karşı.Auvvv reklam.Ama çernebol abi kazım koyuncu karadeniz filan .OLsun abi ölülerin üstünden reklam.
Beşiktaş taraftarı huzurevini ziyaret etti.Auvv reklam.Ama yaşlılarında ilgiye ihyitacı var.OLsun abi yaşlıların üstünden prim yapıyorlar.
Beşiktaş taraftarı Şeihtler için türk bayrağı açtılar.Şehidin üzerinden reklam yapıyorlar.Ama abi balkonlara bayrak astık bizde.Olm onlar reklam için açtı bizim içimiz kan ağlıyor.
Beşiktaş yöetimi vana okul yaptırıyor.Auvv reklam. Okula kendi isimlerini veriyorlar reklam.Ama adamların okulu yok.Olsun abi devlette yaptırırdı reklam yapıyor onlar.
Beşiktaş kadın aile ve çocuk İstişare Heyeti23 nisan organizasyonu düzenlemiş.Auvv reklam.Ama abi yurtta bile kutlanıyor.Olsun olm onlar haber yaptırmıslar reklam.
Beşiktaş kadın kolları körler vakfını ziyaret etti.Auvv reklam.Körle yatan şaşı kalkar.Ama abi..
Beşiktaş kadın kolları rahimağzı kanseriyle ilgili sempozyuma katılacak.Auvv reklam.Tıp kansere çözüm buldu olm reklam yapıyorlar.Doğrudur abi.
Bla
Bla
Bla
Taraftarı reklam peşinde ya yönetimi ?Onlarında mı duyarlılıkları reklam.Senin yaşın yetmez belki ama Beşiktaş bu ülkede sevilen İstanbul takımlarından tek olanıydı.Benimde yaşım yetmez.Ama Reklamımız yeter.Beşiktaşlılık duruşu.
Fenerbahçe taraftarı ? Baskanları için yürüyüş düzenlediler.
Fenerbahçe yönetimi ? Tff den tesisler için ödenek alıp şike parası olarak kullandılar.
Şimdi reklamlar.Bugünkü karalama kampanyasını kaçırmayın.Konuyla alakasız mesaj atmayı yaşa bağlayan Buğra samimiyetsiz Akıncım hitabıyla Asi Ruha baska baska neler dedi neler.Valla bende senin şu değişen tavırlarına tahammül edemiyorum.Mahallenin futbol topu olan zengin çocuğu topum var ama istediğim oynayacak deyince diğerlerinin biz baska oyun oynarız dediğinde tavır alan çocuklarına benziyorsun.Bu huyunu üstünden at.
Futbol dostluk futbol krdeşliktir.
Herşeyin üstüne
çekelim bir sünger.
Haydi bana selametle yol ver
Laylaylalaylay.
Şu orda burda değişen yorumlarınıda benim üstüme yapıuştırma baskaları için düşüncelerindir bizzat bilirim.