Susuyoruz

Buğra1

Kayıtlı Üye
3 Temmuz sabahından bu yana yaptıkları her açıklamada Kulübümüzü hedef alan, sporcularımızın emeklerine leke sürmeye çalışan, sporcularına verilen adaletsiz bir cezayı dahi bize bağlamaya çalışan, son olarak takımlarının Avrupa Kupası’nda rakibinin belli olacağı dakikalarda Kulübümüzü hedef alan açıklamalar kaleme alan Trabzonspor Kulübü ve yönetimine, oynayacağımız önemli lig maçı öncesinde gerginlik yaratmamak ve kendilerinin oluşturmaya çalıştığı kaosa izin vermemek adına cevap vermiyoruz. Önümüzdeki günlerde kendilerine gereken cevapları vereceğimizin de tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

---> Susuyoruz

Zorunluluktan susuyoruz..
386571_10150463632443028_672438027_8469446_169855277_n.jpg

---> Susuyoruz

Akın neden lüzumsuz yere başka insanların yaptıkları yorumu ekliyorsun ? Konu ile alakası ne ? Sonra insanlar tartışma çıkarınca çıkardı oluyor.

---> Susuyoruz

Konu trabzon-fener..Alakası olsaydı tartısma çıkardı:Ç
Konudada dediği gibi gerginlik yok biraz gülelim istedim.Biraz gülümsetti foto ya sizi ?

---> Susuyoruz

Konuyla alakası olmayınca işte ondan şaşırdım, gerçi şaşırmadımda. Neyse. Sağol sırıttık.

---> Susuyoruz

Hannoverli Kanarya nın avatarı da beni gülümsetti

Hayır yani neden buraya eklersin ki bari avatarı karalayaydın bizi karalamaya çalışacağına. Neyse ne diyorduk neden s...k olur bütün beşiktaşlılar

Son düzenleme:
---> Susuyoruz

diğeri arkadasındı canım.
hem sen neyapıosun sanane istedgimi yaparm forum yöneticilerin haberleri olmak sartyla.ki ben onlarla görstüm zaten
neyse tartısmaları ben eskide bıraktm istersen bnm ilaclardan sana da ayarlayalm

---> Susuyoruz

diğeri arkadasındı canım.
hem sen neyapıosun sanane istedgimi yaparm forum yöneticilerin haberleri olmak sartyla.ki ben onlarla görstüm zaten
neyse tartısmaları ben eskide bıraktm istersen bnm ilaclardan sana da ayarlayalm

Arkadaşına selam söyle arada uğrasın. İlaçların olduğunu söylemende bahsettiğim hastalığa sahip olmanın göstergesi sanırım. Allah şifa versin şimdilik ihtiyaç yok şükür ama ne oldum değil ne olucam demeyi bilenlerdenim. Dua et kızsın xD

---> Susuyoruz

Zırıl zırıl ağlayan bir takım böyle açıklamalar nasıl yapıyor anlamıyorum.
Tff eye o kadar şey saydırdınız ceza filan yok susuyoruz diyorsunuz.
Bizim Başkan iki kelime etti pdfk a sevkedildi.
Bide hala konuşursunuz.
Masumu oynama çabalarınız oskarlık.
Devam.

---> Susuyoruz

Oysaki Beşiktaş taraftarı rakip takımın futbolcusuna hakaret etmeyecek kadar centilmen,rakip takım taraftarının eline futbolcusu için hakaret pankartı açtıracak kadar marjinal,kıvrak bir zekaya sahiptir.
O noktalı kısımlar size ait efem.
ortega2.jpg

:)

---> Susuyoruz

Zırıl zırıl ağlayan bir takım böyle açıklamalar nasıl yapıyor anlamıyorum.
Tff eye o kadar şey saydırdınız ceza filan yok susuyoruz diyorsunuz.
Bizim Başkan iki kelime etti pdfk a sevkedildi.
Bide hala konuşursunuz.
Masumu oynama çabalarınız oskarlık.
Devam.

Teker teker gelin anlaştınız mı ne yaptınız xD

Kulüp savunulurken bile Fenerbahçe örnekleri veriyorsunuz. 18 Aralık öncesi olması çok manidar

İyi oku;

Yorumcu Rıdvan Dilmen, disiplin kurulunun Zokora'ya 3 maç ceza verdiği günün akşamı Aykut Kocaman ile yemekte olduğunu belirterek, “Zokora'nın cezasının belli olduğu akşamı Aykut hoca ile birlikteydik. Kendisi cezayı çok buldu. Bana 'Zokora'ya 1 maç verilmesi lazımdı. Keşke bir maç verilseydi. Zokora, diğer örneklerine bakarsak 2 veya 3 maç ceza alacak bir hareket yapmadı. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Eğer Alex'e 1 maç verildiyse Zokora'ya da 1 maç verilmeliydi' dedi.

Onun bile düşüncesi bu. Yani Zokora'ya 3 maç ceza verilmesi sonra bunun 2'ye inmesi yanlış. Buna yanlış diyen sadece Trabzonspor camiası değil” açıklaması yaptı.

Oysaki Beşiktaş taraftarı rakip takımın futbolcusuna hakaret etmeyecek kadar centilmen,rakip takım taraftarının eline futbolcusu için hakaret pankartı açtıracak kadar marjinal,kıvrak bir zekaya sahiptir.
O noktalı kısımlar size ait efem.
ortega2.jpg

:)

Yok benim aklım avatarda kaldı

Devamı da vardı onun İTAAT ET

---> Susuyoruz

Teker teker gelin anlaştınız mı ne yaptınız xD

Kulüp savunulurken bile Fenerbahçe örnekleri veriyorsunuz. 18 Aralık öncesi olması çok manidar

İyi oku;

Yorumcu Rıdvan Dilmen, disiplin kurulunun Zokora'ya 3 maç ceza verdiği günün akşamı Aykut Kocaman ile yemekte olduğunu belirterek, “Zokora'nın cezasının belli olduğu akşamı Aykut hoca ile birlikteydik. Kendisi cezayı çok buldu. Bana 'Zokora'ya 1 maç verilmesi lazımdı. Keşke bir maç verilseydi. Zokora, diğer örneklerine bakarsak 2 veya 3 maç ceza alacak bir hareket yapmadı. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Eğer Alex'e 1 maç verildiyse Zokora'ya da 1 maç verilmeliydi' dedi.

Onun bile düşüncesi bu. Yani Zokora'ya 3 maç ceza verilmesi sonra bunun 2'ye inmesi yanlış. Buna yanlış diyen sadece Trabzonspor camiası değil” açıklaması yaptı.

ülkede en çok korunan takımsınız ondan olsa görek örneğim.
Keşke meşke şov bunlar rıdvan fenerbahçeli olduğunu biliyoruz
hiç ister mi cezası düşsün diye. kırmızı kart yedi ve bitti.3 maç nedir ya sonradan 2 e düşmüşmüş.
İnsanı futboldan tiksindiriyor bu yandaş tff ve medya.

---> Susuyoruz

Oysa Fenerbahçe spor kulubu yönetim ve taraftarıyla ortak bir organizasyon gerçekleştirip sistematik bir şekilde rakibini aşağılamaya çalişan/aşağıladığını sanan/aşağılayan bir ezilmişlik içindeydi.Bknz Rıza Efendi İki ekmek bir süt.Bknz Blonların üstünde köpek resmi hayali şampiyonluk ( Sene sonunda 2-2 biten maçın sonucunda kendilerini şampiyon sanıp hayali şampiyonluğu yaşan bir toplum kesimi ) Kimin it kimin köpek olduğuda ortaya çıkıyordu.

Oysa Beşilktaş taraftarı rakibini alalede açıkça aşağılamak yerine gazetelerin bile anlam veremediği beyaz flama üzerine yuvarlak kırmızıyla sadece aralrındaki şifreyi anlatan yaratıcı bir toplum kesimi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri