---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? İnsan susmamalı
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 25 Eyl 2015 #41 ---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? İnsan susmamalı
Yitirilen Banned 25 Eyl 2015 #42 ---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? Buğra' Alıntı: İş güç canısı. Özlediğin anlarda not bırak alıyorum xD Konu dağılmasın neyse p Genişletmek için tıkla ... is guc anlamamm ozlemedii beni hic:1043_m29_1::asigim: gel hmmm:asigim:
---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? Buğra' Alıntı: İş güç canısı. Özlediğin anlarda not bırak alıyorum xD Konu dağılmasın neyse p Genişletmek için tıkla ... is guc anlamamm ozlemedii beni hic:1043_m29_1::asigim: gel hmmm:asigim:
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 22 Ara 2015 #44 ---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? Susmak, anlamak istemeyene ne kadarda anlatsan anlamıyacağı için susmak en iyisi Allahın verdiği nefesi boşuna harcamayalım
---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? Susmak, anlamak istemeyene ne kadarda anlatsan anlamıyacağı için susmak en iyisi Allahın verdiği nefesi boşuna harcamayalım
A asi2016 Bayan Üye 9 Mar 2016 #45 ---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? yerine göre hareket etmeli yeri geldiğinde susmalıyız yeri geldiğindede konuşmalıyız
---> Susmak mi susmamak mi cözümdür? yerine göre hareket etmeli yeri geldiğinde susmalıyız yeri geldiğindede konuşmalıyız