Suskunluklarımın Sustuğu Yerler ~

---> Suskunluklarımın Sustuğu Yerler ~

Canım Acıyor Yazmıssın Bir sorun mu var ?
Ayrıca Çok Anlamlı yazıyorsun çok dikkatimi çekiyor :)

bi hemşeri daha :)
sevindim tanıdıgma günlügün çok hoş :)

Günlük,

Fazla olmuyor mu sence de içimdeki fırtınalar?
Ne kadar dayanabileceğimi sanıyor?

Kendimle her baş başa kaldığımda, sen düşüyorsun dilime..

Düşmanım var benim, sana gelmeme engel oluyor.. Evet evet düşmanım.. Şu lanet gururum!

İşkencesin benliğimde.. Adını koyamadım, kaçamadığım, hatta ve hatta kaçtıkça daha çok bağlandığım bir işkence!

Senin hep hayranlıkla baktığın gözlerim, artık eskisi gibi parlamıyor..

Elim, yüzüm sensiz özürlü gibi.. Hele kalbim..

Ya can kırıklarım? Her yere dağılan aşk kırıklarım?

Aşk bu denli acı çekmek için mi var? Neden her aşk illa naza çeker kendini ? Neden acı çekmemizi ister?!

İki aşk
var yüreğimde günlük, birisi o, birisi Rabbim! Farkları var.. Birisi acı çektirir, diğeri derman verir.. Yine sendeyim Rabbim, dermanım yine sende.. Gözümün feriği, gülümseyişim herşey sende Rabbim..

Yazdığım satırların her hecesi senlik düşüncelerin katili.. Meçhul bir aşka giden gemi.. Yalnızlıkların en büyük varisi..

Vasiyetim
var, en büyük kırıklarımı sana bırakıyorum.. Eski haline getiremesen bile sadece sakla ve gör..

Sevgi ölüyor, ben ölüyorum, aşk ölüyor günlük..!

Günlük;

Mutluyum, huzurluyum.

Müziğim son ses kafamın çığlıklarını susturuyorum.

Gerçekten kalp kalbe karşı. Duyduğum sözler / cümleler güzeldi. Uzun zamandır ilk defa güldü gözlerim. İlk defa mutsuz bakmadı.

Her ne kadar birşeyleri yaşamayı beceremesekte, özlüyorum onu. Ama affetmiyorum da. Herşeyi olacağına varsın.

Kapılarımın kilitlerini kaybettim artık açamıyorum kimselere. Böyle kalmalı bir süre içimin parçalanan duyguları. Herşeye rağmen, hoş bir yıldı 2010. Umarııııım bana son dakika golü atmaz :}

Şimdilik bu kadar yeterli, günüm gayet iyidi. Kısa ve öz.

Hoşçakal.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri