Suskunluklarımın Sustuğu Yerler ~

MoNa

Bayan Üye
Ve bir günlük başlangıcı daha...
Özlemişssindir sen de beni..

Ne kadar aptalım sana bir merhaba bile demedim!
Merhaba:)

Sana yazacak baya serzeniş biriktirdim kumbaramda..
Yavaş yavaş kilitlerimi açacağım.

Bugün benim için bir bitiş, bir başlangıç..
Haykıramadıklarım, avaz avaz sustuklarım var sana..
Çığlıklarım var duyulmayan..

İlk günden sıkmayacağım seni, alıştıra alıştıra anlatacağım...
Keşke bana da birileri acılarımı alıştıra alıştıra anlatsaydı :)

3 gündür uyku denilen insan ihtiyacını karşılayamıyorum.
Aklıma takılan, benliğimi işgal eden, nefes alışımı dahi değiştiren serzenişler yaşıyorum..

Düzelme belirtileri göstermek gerek..

Trabzon'u özledim, memleketimi.. Yeşilliğini, karını.. Fındık bahçelerini ve orada ki evimizi.. Keşke şu an oraya gitme imkanım olsa idi..

Alışverişe gitmem gerek, almam gerekenler var ama bu soğuklar hep engel oluyor.

Yarın güzel birgün olması temennisiyle görüşürüz günlük'cüm :)

---> Suskunluklarımın Sustuğu Yerler ~

Merhaba günlük.

Fazla vakit ayıramıyorum sana lakin hastayım..
Grip denilen bu illet beni öldürecek..

Şu hiç birşey yolunda değil :)
Ama yoluna girdi, girecek :)

Canım çok sıkılıyor.. Uykularım bölünüyor, dahası artık ne yapacağımı şaşırdım..
İnsanlardan nefret etmeye başladım, meğerse ne kadar yalanların içinde yaşıyormuşuz.. Hangimizin yalanı yok ki? Ama bazı yalanlar, insanların hayatlarını değiştirecek şekilde oluyor.. Peki ben bu kadar büyük bir yalanı kaldırmak zorunda mıyım canım günlükcüm? :)

Düşüyor gözümden her aldığım nefesin salisesinde..
Eee bu da sana ders olsun Gizem.. (=

Yarın alışverişe gidiyorum sonunda, hakanla birlikte. Arabayı ben kullanacakmışım bu kafayla çok güzel kullanırım (= Ama mecburum, ehliyetini kaptırmış safım :)

Oje süreceğim ona da üşeniyorum şuan. Bu soğuklar beni iyice tembel yaptı.. Biran önce toplanmalısın Gizem! (=

Şu an sadece ve sadece huzur arıyorum.. Ruhumun huzurunu...

Seni sevmiyorum günlük, sana yazacağım diye parmaklarım dondu hıh!

Tekrar görüşmek üzere, Hoşçakal..

Teşekkür ederim canım (=
Çok Sağol.

Tek Kelimeyle Süper .

Kimsenin Günlüğünü Böyle Okuşmuşluğum Yok .

Çok güzel anlatıyorsun Türkçeyede Çok Uyumlu :)

Hayırlı Olsun Bu arada bekliyorum Devamını :)

Teşekkür ederim (=
Türkçe'ye karşı hassas biriyimdir :}
Gelecektir devamı mutlaka, severim günlük tutmayı..
:}

Rica Ederim .
Farkettim :)
Devamını Bekliyorum .

Gelecek tatlım, konuşamadıklarımızı yazmak gibi bir güce sahibiz.. Mutlaka dökülecektir klavyeden (=

Bilmeyeceksin
Yüreğimin hep seninle attığını..
Adını her andığımda heyecandan içimin kıpır kıpır olduğunu...
Hayatıma her an biraz daha anlam kattığını.
Gözlerimi kapattığımda seninle olduğumu..
Bilmeyeceksin
Sabahlara kadar fotoğraflarına bakıp seninle konuştuğumu..
Hayatımın her mutlu karesine senide kattığımı..
Yanına gelip ellerini tuttuğumu gözlerinin taa içine baktığımı..
Uzakta da olsam seninle olduğumu..
Zaman zaman dayanamayıp anlatmaya kalkıştığımı
Sonra korkup vazgeçtiğimi..
Her zorlukta sıkıntı da sana sığındığımı..
Sana sırılsıklam aşık olduğumu..
Defalarca gecelerce seni sevdiğimi çığlık çığlığa haykırdığımı bilmeyeceksin!
Bilmeyeceksin
Son anımda bile adını sayıkladığımı..
Belki birgün öğreneceksin bilmediklerini..
Belki de anlayacaksın beni..
İşte o zaman yine bilmeyeceksin
Aslında sensiz bir an bile yaşamadığımı!

~

Kendi kalemimden..

Şu dakikalar sensiz geçen ücüncü gecemin ağır dakikaları.. Sensiz geçen uykum yarında sensiz geçen günaydınım olacak..! Sensizlik kor gibi yaksada yüreğimi aslında sensizken senleyim ben.. Hep bizi hayal ediyorum.. Mesela sen uyurken ufacık bir öpücük konduruyorum yanağına.. Mesela sana sarılarak uyuyorum.. Mesela yine eskisi gibi olduğumuzu düşünüyorum.. Daha nice meselalarım var seninle ilgili o kadar çoklar ki...

İnsan aşık olmaya görsün sevdiğini düşünmediği dakikalar sadece nefessiz kaldığı dakikalardır. Nefes aldıkça kalbin yalnız onu getirecek aklına.. Mantığının ne kadar gerilediğini onsuz kaldığında anlayacak ve evet ben aşığım diyeceksin. Çünkü onsuz yapamayacak nefes alamayacak konuşamayacak gülemeyeceksin.. Bunları kendine itiraf ettiğinde ise yanacaksın benim yandığım gibi..Şimdi onsuzluğunun saliselerini sayıyorum.. Ama bazen zaman duruyor ve olduğu yerde sayıyor. Çünkü ayrılığın zamanı yok.. Sayılı gün değil ki çabuk geçsin..

Konuşacak ve yapacak o kadar çok şey var ki fikrimde.. Ama gururum arkadan sinsice yaklaşıp ağzımı kapatıyor.. Sus diyor konuşmaa.. Kalbim ise bana gururunun ellerini ısır çekmek zorunda kalsın sende avazın çıktığı kadar bağır sevdiğini diyor.. Düşüncelerim o kadar karmaşık ve yanlış ki.. Tek doğrum aşık olduğum..

Saat şu an 03:10 ve ben uyumuyorum.. Şaşırdın değil mi sevgilim? Çünkü bilirsin bu saate kadar oturmadığımı.. Ama senleyken ortasından bölünen uykum olmazdı ki.. Mutlu olduğum için uyurdum erkenden ve sabah senin bana attığın günaydın mesajını okuyup gülümseyerek kalkardım yatağımdan.. Şimdi ise uyandığım da bana günaydın diye mesaj atmayacağını bile bile nasıl uyurum ki sevgilim nasıl günüm aydın olabilir ki.. Sensizliğin gözyaşı damlaları vururken kalbime nasıl kapatabilirim gözlerimi geceye? Peki ya gözümün önünde hep sen varken göz kapaklarımı kapatsamda uyuyabilir miyim sence? Bu gece beni rüyanda gör.. Nasıl ve ne şekilde olduğu önemli değil sadece gör sevgilim..

Bu arada sana hala sevgilim diyorum kusuruma bakma.. Gururumdan yüzüne karşı söyleyemediğim için satırlara döküyorum.. Ha bir de seni seviyorum sevgilim seni çok seviyorum...

Hoşçakal...

19/02/2010
Cuma
Saat: 03:30

Kendi kalemimden..

Bunlarda dursun günlüğüm sende, burada daha nicelerini paylaşacağım seninle..
Yazdıkça dolduracağım içimin boşluklarını.. (=

Yine ben, yine ben günlük :}

Bugün iliklerime kadar dondum.. Uykusuz, yorgun ve bitkin bir ruh halindeyim.. Şu an iyimser düşümcelerimi kovmuş durumdayım..

Hiç uyumadım, sabahta alışverişe gittik Hakanla. Ciciler almakla birlikte, Hakan'ın rahatsızlanması sebebiyle erkenden döndük :} Şimdi diyeceksin ki arkadaşın rahatsızlandığı neden gülüyorsun? Nasıl gülmeyeyim günlükcüm.. Sabah sabah tutturdu canım balık ekmek istiyor diye :} Sonra mide iflas tabi :} Gel de gülme değil mi? :}

Okuduğum kitapda sürükleniyorum şu ara günlük.. Çok heycanlı, akıcı bir roman..
Dün başladım.. Kendime ait parçalar buluyorum, bu da okumam için teşvik ediyor tabiyki beni..

Harika bir gece düzenleniyor.. Onun için pembe bir elbise aldım :} Tenim çok beyaz ve sarışın olduğum için hoş durdu, açıkcası kendimi beğendim :}

İçimdeki kırılan umut damlacıkları hergün biraz daha fidan vermekte.. Yavaş yavaş bedenimi ele geçiren bir ütopyadayım.. Şu üniversite bitsin, kendime yeni bir ütopya kuracağım.. Kararlıyım..

Bugün Onur aradı. Beklediğim bir telefon değildi.. Özlemiş beni :} Bende onu özlemişim işin gülümsetici yanı :} Birbirimize ne kadar kırılırsak kırılalım, o benim hep en yakınım olmuştur.. Kendimi bulduğum, omuzunda ağlayabileceğim tek kişi! Yerinin büyüklüğü kalbimden taşarcasına..

Bu nazar olayına harbiden inanıyorum.. Bugün kadının bir tanesi ile göz göze geldik, çat diye kolyem koptu.. Bir yere takılmadı bile.. İnsan gözünden korktuğum kadar hiç birşeyden korkmuyorum.. Allah korkusu hariç..

İlerleyen saatlerde, günümün diğer yarısını anlatırım günlükcüm, şimdilik adioss :}

Güzel bir günlük :)
Bu arada hayırlı olsun daha ilk defa okudum :)

Trabzon'u özledim, memleketimi.. Yeşilliğini, karını.. Fındık bahçelerini ve orada ki evimizi.. Keşke şu an oraya gitme imkanım olsa idi..
Burdaki Keşkelerine yürekten katılıyorum.Bende çok özledim yazı iple çekiyorum :)

Trabzonlu olman ayrıca keyiflendirdi beni ve zevkle okudum -)

Burdaki Keşkelerine yürekten katılıyorum.Bende çok özledim yazı iple çekiyorum :)

Trabzonlu olman ayrıca keyiflendirdi beni ve zevkle okudum -)

Keşke Trabzon ile ilgili keşkelerimiz olmasaydı, sen yine gidiyorsun, ben uzun süredir gidemedim, o yüzden kurduğum cümlelerde keşkeler var :)
Teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Günlük..

Nefes alamıyorum..
Düğünleniyor iç sesim..
Dış sesime karşı gelemiyorum..!

Gitmek gerek günlük, gitmek..

Hergün kendimi alışıyorum diye kandırıyorum.. Çocuk mu kandırıyorum!!

Olmayacak böyle..

Tutamıyorum kendimi.. Dökülecek sen'ler dilimden..
Sonra toplayamayacağım..

Böyle olmalıydı, böyle oldu.. Şimdi içimde neyin pişmanlığı..?!

Kalbim acıyor, ölüyorum günlük, nefes alırken ölüyorum!

Günlük..

Hayatımın keşkeleri ile iyikileri savaş halinde, bir yerden sonra patlak verecek biliyorum..

Kararsızım..

Hayat sürüklüyor ben gidiyorum..

Hayatımın en iğrenç koşusuna katıldım..

Vakit bulsam öleceğim günlük, öleceğim!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri