Susamadan Önce Kuyuyu Kazınız...

---> Susamadan Önce Kuyuyu Kazınız...

xD :))) Beni anlattın, ama etrafındakiler yapıcı olmayınca iş sana düşüyor.. yıkıkları ,kendi kalbimdeki yıkıkları bile ben toparlıyorum :)
Susuzluk kötü maddesel bakma olaya :R konu başlığımız felsefe aşka susuz kalma sen en önemliside bu mutluluğa susuz kalmak..

Bana felsefe yapma Arkadaş xD

Aşk susuzluktur boylu boyunca şu an olduğu gibi gelecek ve geçmişte gittiği gibi..Susadın sanırsın aşık olursun sonucu görürsün su-salmış olursun :)

aynen.. aslında yazdığım denemede tüm duygularım mevcut. Aşık olursun aşk sanırsın..fakat karşındaki aşkın maneviyatına erişememiştir. Aşk film gibidir en güzel zamanları tanıtımda verilir :) Anladığındada alışkanlığın oluyor vazgeçemiyorsunda.. gereğinde üzüyor,bazen çok mutlu ediyor avunuyorsun ....... bu konuşma uzar gider dostum =)

Sanki fragmandı hayatımız solup giden nefes aralarında biz bazen onu gerçek sanıyorduk oysa ki hayatın acımasız olduğunun ilk adımlarını bize öğretmişti :)
Aynen uzar gider Baaaayan :R

:) Hayatın bir cilvesi galiba.. insan üzülüyor,mutlu oluyor. bazen üzüntüsü ve mutluluğu tek bir kişiye bağlı olunca çaresiz olabiliyor.. duygusal olunca insan. Aman neyse :R

Tamam ağlama gözyaşların denizi ıslatmasın sonbahar rüzgarına kapılıp gitmesin .. :)

=)) ağladıkça açılırım ben ,herşeyede ağlıyorum yenikler gibi :S

iftarda suyunuda ben vericem :R

=)) ağladıkça açılırım ben ,herşeyede ağlıyorum yenikler gibi :S

iftarda suyunuda ben vericem :R

Yeniklerin ağladığını kim söyledi ki belki dertlerden kendini boşaltıyorsun olabilir yani :)
Bi sürahi içiyorum ama söyleyim fazla gelmesin sana .p

Yeniklerin ağladığını kim söyledi ki belki dertlerden kendini boşaltıyorsun olabilir yani :)
Bi sürahi içiyorum ama söyleyim fazla gelmesin sana .p

Ben aslında çok güçsüzüm valla :) görünüşte güçlü,ciddi,hatta gıcık gibi gözükürüm. ağlamakta biraz güçsüzlüğün ifadesi ,şöyleki üzülmeyip takmamam gereken birşeyde ağlamak yersiz ama beceremiyorum güçlü durmayı.

Ben aslında çok güçsüzüm valla :) görünüşte güçlü,ciddi,hatta gıcık gibi gözükürüm. ağlamakta biraz güçsüzlüğün ifadesi ,şöyleki üzülmeyip takmamam gereken birşeyde ağlamak yersiz ama beceremiyorum güçlü durmayı.

Bazen olduğundan çok takarsın olayları kendinden uzaklaşırsın ben bu muyum dersin bu ben miyim diye yakınırsın.Şiir de de ne güzel demiş :

Yara açıktır ve hep içerlere işler.
Hayatı senin gibi görmeyenlere anlatsan dinlemezler.
Dinleseler inanmazlar.
''Biz böyle görmüyoruz senin ruhun hasta'' derler.
Kendin gibi birini bulana kadar hastasındır...!

Çok güzeldi Doğu.. inan ben bumuyum dediğim zamanlar çok oluyor. Ben nasılda bu kadar ezilebiliyorum,buna kaybetmemek uğruna nasıl razı olabiliyorum diyorum.

Biliyorum öyle olduğunu bazı yerlerimiz benziyor o yüzden iyi ifade ediyorum susuzluğu ve seni :)
Susuzluk mu hayatımız yoksa susuzluğu yaratanlar mı ? :R

efendim mukayesenizi pek anlamadım aslında :Ç ama susuzluğu yaratanlar hayatımız.. bizi susuz bıraktıklarında,bizi kendilerine daha çok muhtaç ediyorlar.. o su ondan alınacak =) inatmı dersiniz,çaba mı dersiniz.. öyle bişey işte.

efendim mukayesenizi pek anlamadım aslında :Ç ama susuzluğu yaratanlar hayatımız.. bizi susuz bıraktıklarında,bizi kendilerine daha çok muhtaç ediyorlar.. o su ondan alınacak =) inatmı dersiniz,çaba mı dersiniz.. öyle bişey işte.

Anlamış gibi davranmak bazen bir erdemliktir ne dediğine bakmayacaksın insanın ne söylemek istediğine sözlerine bakacaksın hayatı ona göre yönlendireceksin kimseyi susuz bırakmayacaksın :Ç

Susuz bırakanlar birgün kaybedince anlarlar dostum..
Ben sürahiyle veriyorum suyu daha napim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri