Susamadan Önce Kuyuyu Kazınız...

eternal

Banned
Hazırcıyızdır.Nasılsa buluruz anlayışı,eylemlerimizi engeller.Yani ihtiyacmız olan bir şeyi kendi imkanlarımızı zorlamadan başkasının yardımıyla karşılamamızdır.Olması gereken ileriyi görmektirkendi ayaklarımız üstünde durabilmek,susamadan önce kuyuyu kazmaktır.
İnsanoğlu ileri görüşlü olmalı fakat bunu başarabilen az insan vardır.Duygusal yaklaşan insanlar ileriyi görmek yerine anı yaşar,yarın ola hayrola anlayışına hakimdir.Hal böyle olunca muhtaç olur,bu durumdan gocunmayız.
Şöyle bir bakınca, yaşamını 'anı geçirmek' üzerine programlayan biri umarsız olarak görülüyor.Halbuki duygusaldır,mantık arka planda.Aslında böyle insanlar çokta merhametli olur.Başlıktanda çok kopmamak gerekir : ) İşin psikolojik boyutunda çok şey yatmakla beraber asıl yargı önlem almaktır.Önlem almak iyi bir şeydir.Depremin gelmeden önce evlerin sağlamlaştırılması olayıdır....

---> Susamadan Önce Kuyuyu Kazınız...

Susamadan önce kendinizi biliniz susuzluğun size ne getireceğini aynı zamanda hayatınızdan ne götüreceğini biliniz..Sonra emellerinizle uğraşın susuzluğunuzu bir nebze de giderin :)

Susamadan önce kendinizi biliniz susuzluğun size ne getireceğini aynı zamanda hayatınızdan ne götüreceğini biliniz..Sonra emellerinizle uğraşın susuzluğunuzu bir nebze de giderin :)

(y) Susuz kalmayın xD İstediğiniz Birşeyin olmasını istiyorsanız, sonuca ulaşmak içinde şartları sağlayın :R

(y) Susuz kalmayın xD İstediğiniz Birşeyin olmasını istiyorsanız, sonuca ulaşmak içinde şartları sağlayın :R

Bu bizim deneme konumuz olsun, bi sen yaz bi ben yazayım :)

Asıl slogan susuzluğu gidermekte olsa suyla imtihan olmaz deyip boğulurum deyip vazgeçiniz :)

Derler o halde ;
Madem yüzmeyi bilmiyorsun niye çıktın ağaca (.

:Ç ne felsefe ama :D

kuyuyu kazamıcaksan hiç susama derler sana , eyleme geçemiyorsan hiç ümit verme :Ç
Mesela ilişkilerde bir taraf beraber olmayı başaramayacaksa ,hiç başlamasaydı :R

tedbir kuldan taktir Allah'tan deyip yola devam etmeli insan.. zira önlemler bazan önleyemeyebiliyor...

Suyunu kazmayı biliyorsun diye söylenirler ama fikri verip zikir istemezler ki senden bırakırlar seni boşluğa sonra BIRAK DAĞINIK KALSIN deyip sallarlar hayatı hiç yaşanmamışcasına

Mesela ben önlemleri alırım fakat duygusal sınıfa girerim. Yani önümü görsemde duygularım ne diyorsa yine onu yaparım... kuyuyu kazamam.hazırcıyımdır,yardım beklerim sevdiklerimden.. bu yardım gerek paylaşmak adına gerekse dertleşmek adına olabilir.

Duygusal olmak zaten herşeyi art ardına bitirir, ne düşünürsen ne yeğlersen mantığınla hareket edemezsin duyguların seni esir alır kalakalırsın-biçare kalırsın-mutsuz olursun..

Aynen öyle.. duygusallık hem iyi hem kötü. Değerini bilenle karşılaşırsan memnun olursun duygusal yanından,bunu zaman zaman kullanan kişi çıkarsa... sıkılırsın kendinden.

Öyleyse şu söz aklımızda kalıcı olsun: SUSAMADAN ÖNCE KILAVUZU OKUYUNUZ..

Çünkü ne kadar kendimizi bilirsek o kadar az ve uz oluruz

Ders almak vardır belkide yazacağın eserlerde söyleyeceğin sözlerde kim bilir nedenini sen bilmedikten snora :)

ders alırım,almakla kalır o :R yine kendim gibi sanırım. üzülürüm falan filan =) susamadan önce kuyuyu kazınız benim gibi yapmayınız :)

Sende mi bana çektin anlamıyorum ki hem atılgan hem kendinden bıkan .d

:R valla sorun bende değil karşı tarafta,bilmiyorumki sana benziyormuyum =) duygusalım,alışkanlıklarımdan vazgeçemem.. bu alışkanlık beter şey alışmak gerçektende sevmekten daha zor geliyor :)

Seni kendi gençliğimde ve hala devam eden benliğimde görüyorum yakışıklı kimi zaman mahsun kimi zaman gülen ne zaman ne yapacağı belli olmayan duygusal olup içini kendi kendine yakan karakter :R
Susuzluk çok kötü bu arada xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri