Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor

---> Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor

www.harikasozler.net_-_Bursaspor_2.jpg

o sene bu sene demistik.. fazlasıyla inanmıstık.. ''Anadolu takımını sampiyon yapmazlar'' diyen zihniyetlere rağmen olmaz denileni basardık (:)
Emeği gecen herkesi kutluorum..
Trabzonsporuda tebrik ederim üstlerine düsenleri fazlasıyla yaptılar (:)

İbrahim toraman kendi kalesine attı

Neden şike iddaası atılmadı ortaya ?

Bırakın Allah aşkına ya

Benim derdim Ahmet cakarla

Kalecileri satın aldı fenerbahce diye diye Onur'un beynini yıkadı resmen

Aziz baskan bu adamı bir kez daha vurdurmazsa adım buğra degil

Asıl şampiyonluk o zaman olur bnm için xD

İbrahim toraman kendi kalesine attı

Neden şike iddaası atılmadı ortaya ?

Bırakın Allah aşkına ya

Benim derdim Ahmet cakarla

Kalecileri satın aldı fenerbahce diye diye Onur'un beynini yıkadı resmen

Aziz baskan bu adamı bir kez daha vurdurmazsa adım buğra degil

Asıl şampiyonluk o zaman olur bnm için xD
Yukarda Allah Var.

Siz Adamın Anasına Avradına Sövdünüz Kadıköyde oda Bursada İki Gole Sebebiyet Verdi.xD ki İbrahim Toramanın Karakterini Bilmesek Şikeci Deriz.

SiEngin,Hıncal Uluc Gibi Adamlar Dün İbrahim Toramana Demediğini Bırakmadılar Satmıslar vs vs.xD

Trabzon Maçınıda İzledim.Kupa Maçında Fenerbahçe Orta Sahasını Sürklase Eden Trabzonun Orta Sahası Dün Hemen Hemen Hiç Yoktu.Bunada Bir Anlam Çıkarmak Lazım .xD Dünkü Kaleci İsminin Hakkını Verdi.E Artık Sadri Baskan Süper kupa Finalini Kimle Yapacağının Farkına Varmıstır;) BursaSpor Sadri Şener Fenerbahçe Değil.xD

Burada büyük Fenerbahçe düşmanlığı vardır.. Asla satmazlar maçı. Galatasaray, Beşiktaş olsa onlarla hiç sorunları yok milletin.
Çoluk çocuk rahatlıkla giyip formalarını gezer. Ama Feneri hiç sevmiyorlar...

Burada büyük Fenerbahçe düşmanlığı vardır.. Asla satmazlar maçı. Galatasaray, Beşiktaş olsa onlarla hiç sorunları yok milletin.

Güzel tespit

Türkiye'de iki takım var zaten

Fenerbahçe ve Fenerbahçe'yi sevmeyen diger takımlar

Buda bu takımın ne denli büyük olduğunu gösterir

akın hiç ibrahim toramanı savunma şimdi adam gerektiğinde ne müdehaleler yaptı nedense 2 kere geldi bursa sizin kalenize 2 side gol oldu suclu kim toroman xD

Senin En Tepende Fenerbahçe İle Süper Kupa
,Türkiye Kupası Ve Ligde Karsılasıcaz Diyen Sadri Baskanın Varsa,Teknik Ekibindede Şenol Güneş Gibi Trabzonluluğundan Daha Çok Karakteriyle Diğer Takım Taraftarına Kendini Sevdiren, Önplana Çıkan Direktörün Varsa Satmaz Değil Satamaz Olur...ki Ben Sahada Dün Sadece 5 Trabzonlu Gördüm.Onur,Cale,Giray,Egemen,Ceyhun..Diğerleri Laylaylom.
Güzel tespit

Türkiye'de iki takım var zaten

Fenerbahçe ve Fenerbahçe'yi sevmeyen diger takımlar

Buda bu takımın ne denli büyük olduğunu gösterir

Birde Şöyle Düşünelim Bu Forumda Hiçkimse Beni Sevmiyorsa Benmi Farklıyım Sizden Yoksa Bu Benim İticiliğimdenmidir.

Fenerbahçeyi Bir Takım Sevmese Anlarım 2 Takım Sevmese Anlarım Ama Alayı Karşı Olursa Bunda Büyüklüğü Aramam.

Buyurun Fanatik Gazetesnin Manşeti..Aziz Yıldırım Bu Ülkede Futbolun Patronudur.Maşabaşının En Büyük Koltuğuna Sahip İsmidir.Bunu Kimse İnkar Edemez.xD
514520100517105500954.jpg
akın hiç ibrahim toramanı savunma şimdi adam gerektiğinde ne müdehaleler yaptı nedense 2 kere geldi bursa sizin kalenize 2 side gol oldu suclu kim toroman xD

Maçı İzlemediğin O Kadar Belliki.
xDBursaspor Attığı Kadar Bir Okadar Daha Atmalıydı.Ama Son Vuruşları İyi Olmadı.Yani Bursanın 2 Kere Kalemize Geldiği Filan Yok Kaçırdıkları Net Pozisyonlar Var.

Herkes İbrahim Toramanı Suçluyor.Tamam Herşeyi Kabul Edelim Biz Dün Maçı Sattık Farzedelim.Ligin İlk Yarısında Kendi Sahamızda Kaybettik O Maçıda mı Satmıştık ? Fenerbahçe Kendi Sahasında 2-0 Öne Geçmesine Rağmen 3-2 Kaybetti O Maçıdamı Siz Satmıştınız. ?

Bir Suçlu Varsa Sahadaki 11 Fenerlidir.Dün Leblebi Gibi Net Pozisyonları Kaçırırken İzzeti İkramını S.....tiğimin Şansı Sizin Yanınızda Olmadı.Trabzonda 5 Oyuncu Dısında Diğer Oyuncların Lakayıtlıkları O Kadar Barizdiki Maçın Uzatma Pozisyonlarında Dahi Net Fırsatları Sundular.Olmayınca Olmuyor.5 Oyuncu Dısındakilerin Hepsi Bitsede Gitsek Havasında Mücadele Etmelerine Rağmen
,Olmadı.

Dünkü Maç Bana Göre İlahi Adaletin Maçıdır.Emrenin 30 Haftada Ernsti Attırdığı Poziyonda Yere Atması Tek Gözünü Açıp Hakemi Kontrol Etmesi ve Dünkü Maçta Aynı Şekilde Bayılması
xD..Uzatmaların iLk 2,5 Dakikasında Fenerin 7 Oyuncuyla Ceza Sahası İçine Gelip Karambol Yaratarak ( ki Daha Az Kişiyle Gelseydiniz Belki Gol AtardınızxD ) ve O Karambollerin 30 haftada Bilicanın Eşelediği Penaltı Noktasınnın Çevresinde Buharlasıp Uçması.Kadıköyde Ana Avrat Düz Gittiğiniz İbrahim Toramanın Kasıtlı olmadığını Düşünüyorum Htalarıyla Bursanın Bizi Yenmesi..

Kısacası Siz Şampiyonluğu Bilicanın Kazdığı Çukura Gömmüşsünüz.Bununda Tecilini Dün İzledik.

Dünkü Yaşananlar İşin Manevi Boyutundan İbarettir.

Ama İbrahim Toraman Maçı Sattı Derseniz Bende Volkan Trabzona Yattı Derim
,Selçük Şahin Yedek Kulübesinden 2-2 Diyordu Geri Çekildiniz 2 Dk Kendi Sahanızda Top Çevireceğinize Gidip Gol Bulabilirdiniz.xD

İslam Çupi Yaşasaydı Bilicanın Penaltı Faciasından Sonra Fenerbahçeliliğinden uTanır Dünkü Maçtan Sonrada Feneri Bırakırdı.
xD

Senin En Tepende Fenerbahçe İle Süper Kupa
,Türkiye Kupası Ve Ligde Karsılasıcaz Diyen Sadri Baskanın Varsa,Teknik Ekibindede Şenol Güneş Gibi Trabzonluluğundan Daha Çok Karakteriyle Diğer Takım Taraftarına Kendini Sevdiren, Önplana Çıkan Direktörün Varsa Satmaz Değil Satamaz Olur...ki Ben Sahada Dün Sadece 5 Trabzonlu Gördüm.Onur,Cale,Giray,Egemen,Ceyhun..Diğerleri Laylaylom.

Birde Şöyle Düşünelim Bu Forumda Hiçkimse Beni Sevmiyorsa Benmi Farklıyım Sizden Yoksa Bu Benim İticiliğimdenmidir.

Fenerbahçeyi Bir Takım Sevmese Anlarım 2 Takım Sevmese Anlarım Ama Alayı Karşı Olursa Bunda Büyüklüğü Aramam.

Buyurun Fanatik Gazetesnin Manşeti..Aziz Yıldırım Bu Ülkede Futbolun Patronudur.Maşabaşının En Büyük Koltuğuna Sahip İsmidir.Bunu Kimse İnkar Edemez.xD
514520100517105500954.jpg

Maçı İzlemediğin O Kadar Belliki.
xDBursaspor Attığı Kadar Bir Okadar Daha Atmalıydı.Ama Son Vuruşları İyi Olmadı.Yani Bursanın 2 Kere Kalemize Geldiği Filan Yok Kaçırdıkları Net Pozisyonlar Var.

Herkes İbrahim Toramanı Suçluyor.Tamam Herşeyi Kabul Edelim Biz Dün Maçı Sattık Farzedelim.Ligin İlk Yarısında Kendi Sahamızda Kaybettik O Maçıda mı Satmıştık ? Fenerbahçe Kendi Sahasında 2-0 Öne Geçmesine Rağmen 3-2 Kaybetti O Maçıdamı Siz Satmıştınız. ?

Bir Suçlu Varsa Sahadaki 11 Fenerlidir.Dün Leblebi Gibi Net Pozisyonları Kaçırırken İzzeti İkramını S.....tiğimin Şansı Sizin Yanınızda Olmadı.Trabzonda 5 Oyuncu Dısında Diğer Oyuncların Lakayıtlıkları O Kadar Barizdiki Maçın Uzatma Pozisyonlarında Dahi Net Fırsatları Sundular.Olmayınca Olmuyor.5 Oyuncu Dısındakilerin Hepsi Bitsede Gitsek Havasında Mücadele Etmelerine Rağmen
,Olmadı.

Dünkü Maç Bana Göre İlahi Adaletin Maçıdır.Emrenin 30 Haftada Ernsti Attırdığı Poziyonda Yere Atması Tek Gözünü Açıp Hakemi Kontrol Etmesi ve Dünkü Maçta Aynı Şekilde Bayılması
xD..Uzatmaların iLk 2,5 Dakikasında Fenerin 7 Oyuncuyla Ceza Sahası İçine Gelip Karambol Yaratarak ( ki Daha Az Kişiyle Gelseydiniz Belki Gol AtardınızxD ) ve O Karambollerin 30 haftada Bilicanın Eşelediği Penaltı Noktasınnın Çevresinde Buharlasıp Uçması.Kadıköyde Ana Avrat Düz Gittiğiniz İbrahim Toramanın Kasıtlı olmadığını Düşünüyorum Htalarıyla Bursanın Bizi Yenmesi..

Kısacası Siz Şampiyonluğu Bilicanın Kazdığı Çukura Gömmüşsünüz.Bununda Tecilini Dün İzledik.

Dünkü Yaşananlar İşin Manevi Boyutundan İbarettir.

Ama İbrahim Toraman Maçı Sattı Derseniz Bende Volkan Trabzona Yattı Derim
,Selçük Şahin Yedek Kulübesinden 2-2 Diyordu Geri Çekildiniz 2 Dk Kendi Sahanızda Top Çevireceğinize Gidip Gol Bulabilirdiniz.xD

İslam Çupi Yaşasaydı Bilicanın Penaltı Faciasından Sonra Fenerbahçeliliğinden uTanır Dünkü Maçtan Sonrada Feneri Bırakırdı.
xD

gecmisi cok katma bence sizin gecmisiniz bizimkinden daha utanç verici Akıncıgım xD

Bu Seferki Kaleci Hatası Sizde Oldu..Bende Aksine Volkana Kaç Lira Verdiler Diye Merak Ediyordum..xD

kendinLe çeLişme xD

İBrahim toroman 2 hata yaptı 2 side goL oLdu ozaman ibrahim toromana heralde beşiktaş klübünü felan vaad ettiler xD

Öyle yada böyle bursaspor bileğinin hakkıyla bu şehre bu taraftara hakettiğini sunmuştur bu takım 2. olsaydı yine de bu çoşku yaşanacaktı gidipte stadı yakma planları yapılmadı ama fener taraftarına da hak vermiyor değilim önce şampiyonuz diye sevinip sonra bursasporun şampiyon olduğu haberi geldi kadıköyü yaksalar haktır yani...

Haha pazartesi okulda bursaspor formasıyla gezmek serbestti. Kutlamaları saymıyorum bile sabahlara kadar sürdü. Seviyorum Bursa'mı

Trabzonsporumuzun kalecisi Onur Manisalı olmasına rağmen takımdaki bütün topçulardan daha çok Trabzonlu..Yapılan konuşmalardan Eskişehir ile oynadığımız maçı izlemediğiniz anlaşılıyor.Kaç para verdiler dediğiniz adam eskişehir maçında hiç hatası olmamasına rağmen maç sonucunda sahayı ağlayarak terkketti.İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı..

İ.Toraman Kendi kalesine bilerek gol attı, maçı sattı diyenlerin kaç tanesi beşiktaş bursa maçını izledi merak ediyorum.Doğrudur hatası vardır..Ama belkide maçın geri kalanında çizgiden toplar çıkardı.Çok iyi müdahaleler yaptı..Ben izlemedim, yorum yapan herkesin de izlediğini düşünmüyorum.Ayrıca beşiktaş bursa maçını kaybederek çok kötü bir duruma geldi.Ligi 4. bitirdikleri için 3 eleme oynayacaklar ve sadece 15 gün dinlenecekler.Lige çok erken başlayacaklar.Yani bursa hakkıyla aldı kutluyorum hepsini..

Trabzon maçı satacak, Yedek kadroyla çıkacak diyenler sanırım cevabını almıştır..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri