Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Kadıköy'de şok: 1-1

Süper Lig'in son haftasında Kadıköy'e şampiyonluk için Fenerbahçe, Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak büyük bir hüzün yaşadı. Bursaspor'un Beşiktaş'ı 2-0 yenmesiyle Sarı-Lacivertli ekip ligi ikinci sırada bitirdi.

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip Fenerbahçe, karşılaşmanın 14. dakikasında İspanyol golcü Daniel Güiza'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golden dokuz dakika sonra gelişen Trabzonspor kontra atağında Burak Yılmaz topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, çok net gol pozisyonları yakalamasına karşın Trabzonspor kalecisi Onur'u geçemedi. Bu yıl başarılı bir performans sergileyen Onur Kıvrak, bu maçta da etkili oyununu sürdürdü ve gole izin vermedi. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmayınca Fenerbahçe ligin son maçında şampiyonluğun kıyısından dönerek büyük bir üzüntü yaşadı.

Şampiyon Bursaspor! Yeşil-beyazlılar tarihinde ilk kez şampiyonluğa uzanarak tarih yazdı.

Türkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son maçında Bursaspor evinde, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti, Fenerbahçe'nin de Trabzonspor ile berabere kalması sonucunda, son haftasına geride kaldığı ligi zirvede tamamladı ...

Bu sezon müthiş bir sezon geçiren ve son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan Bursaspor, ligin son maçında şampiyonluğa uzanarak adeta tarih yazdı.
TEBRİKLER BURSASPOR

---> Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor

yaaa ilk kez 3 takım dışında bir takımın şampiyon olduğunu görüyorum :)

fenerın şut sayısı 40

trabzonun 4 ne olurdu yatsan bıraksan şu maçı bişiyinmi eksilecekti

Trabzon çok daha bekler şampiyon olmayı..

Bu yetersiz kadroyla buraya kadar da gelebilmemiz takdire değer gönül isterdi kupayı da alalım ama kısmet..umarım hayırlara vesile olur daum guiza gider,yeniden güzel günler görürüz..herşeye rağmen teşekkürler hepsine..

Yinede Fenerbahçe Ulan ! :)

bursaya başarılar tebrik ederim (=

fenerlilere de geçmiş olsun

%5Bawxmaoh%5Dskandal.jpg

Anons olayını anlatayım hemen :):)
Kaleci volkan macın bıtmesıne 2 dk kala mıgros trıbundekı taraftalara
bursa macı skorunu ısaret edıyor..taraftarlar 2-2 dıyor...volkanda sevınerek
futbolculara bursa 2-2 bıttıgını soluyor...anonssu yapan hakkı adındaki adam futbolcu ve taraftarın sevıncını gorunce.anons odasındakı kısılere danısıyor onlarda 2-2 dıyınce anonsu yapıor...mac bıtıor futbolcular sevınıyor taraftarlar sahaya ınıyor...sampıyonlugu kutluyor.ama evdekı hesap carsıya uymuyor seneler once olan olay tekrar oluyor ve fenerbahce sampıyon olmadan sampıyonlugu 2.kez kutlamıs oluyor.

su selcuga kafayı koymayı cok istiyorum xD

hem orda faul yaptı golu hazırladı hemde yanlıs istihbarat verdi xD

1996 Yılından Kalan Bir Hesaplaşma Vardı Fenerbahceyle Bugune kısmetmişş Çok İyi Oldu Ve maçın Satılık olmadıgını gordu herkez ;)

O Kadar FutboL İzliyorrum, biLiyorum vede Oynuyorum Ama Fenerbahçe kadar Düşmanı Bol Bi Takım Görmüyorum . Fenerbahçe yeniLSe Herkes oooo heLaL oLSun. Fenerbahçe Yense MaçLar SatıLdı . Dün neLer Gördük .

Bursayı Tebrik ederim .

HamsiLere diyecek Lafım yok ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri