Super Bır Zeka Sorusu Girin Iceri

SeMoLi

Banned
1)Sabah saat 9'dan ertesi sabah saat 9'a kadar geçen sürede bir saatin akrep, yelkovan ve saniye kolları üçü birden kaç kere üst üste gelir.

2)Temel'e kaç çocuğu olduğunu sormuşlar. O da "Çocuklarımın ikisi hariç tümü kızıl, ikisi hariç tümü kumral, ikisi hariç tümü de sarışın..." Sizce Temel'in kaç çocuğu var?

3)Her taraf karlarla örtülüyken yola çıktık. Kızağımızı 5 adet köpek çekiyordu;bu halde 24 saat yol aldık. Fakat, sonra iki köpeğimiz telef oldu; kızağın hızı da tabii ki düştü. Gideceğimiz yere, öngörülenden 48 saat sonra varabildik. Eğer ölen iki köpek 50 mil daha yol alsaydı, kampa 24 saatlik gecikmeyle varabileceğimizi düşündük. Yolumuzun uzaklığı ne kadardı?

4)Ayşe teyze; yeğenlerinden biri yaşını sorduğunda 35 yaşında olduğunu söyledi ve ekledi. "Cumartesi ve Pazarları saymazsan tabii...". Ayşe teyze sizce kaç yaşında?

5)Adamın biri, ardında 8000 dolar miras bırakarak ölmüş ve bu paranın dul eşi, dört kızı ve üç oğlu arasında paylaştırılmasını istemiş, adamın vasiyetine göre, kızlarının her biri, oğullarının her birinin üç katı, oğullarının her biri de annelerinin iki katı para alacakmış. Para dağıtıldıktan sonra geriye 7936 dolar kalmışsa, dul eşin payına ne kadar miras düşmüştür.?

+REP ESIRGEMEYIN PLS ....
 
1er 1er sorsan ne olur sanki hangini aklımızda ttucaz yhaa :D:D
sen bide o signatürünü değiltir istersen ;)
 
bence temelin dna testine ihtiyacı var çünkü bir insanın bu kadar renkli çoçukları olması mantıklı deil hahaha
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst