{sulanmaın bana ait:P }

hate

Bayan Üye
Genclik atesinde kavrulmak neden..?
KırıLaN oYunCakLaRıMıZı tamır etmek icin ugrasmıyoruz bu sefer kırılan hayallerimizi onarmak icin cabalıyoruz.. gencligimizin veya zamanın altında ezilmek icin ugrasıyoruz..artık yasam tarzı deiştionlar icin cabalıyoruz..tum bunların farkında olarak son gaz genclıgımızın verdigi heycanla yolumuza devam etmeye cabalıyoruz..gelecekten bı gunde gecmişimize baktıgımızda kekseler uzerine degilde iyikiler üzerine kurmak istedigimiz icin cumlelerımızı bunun icin cabalıyoruz..
tariH: 08/08/08 01.07

HaTe..!!

////*******/////////*******//****////////********/////////
Sєηı uηuтмaк ićiη aηd ićмєктєηdє γσяuLмuS вi haLє qєLdıм Sєωdiqм.. ηє γapтıη вaηa ηєdєη uηuтaмıγσяuм σηća γapтıкLaяıηa я**мєη Sєηi? hєя aηıмı SєηLє qєćiямєк iSтєяiм dєяdiη iηaηмaSdıм.. ahhh кєSкє єLiмdє σLSa Suaη Sєηiη γaηıηa qєLSєм Sєωdiqiм hєp γaηıηda σLSaм.. aмa hєм кaLвLєяiмiz hєм мєSaFєLєя єηqєLкєη вuηa ηaSıL ηaSıL qєLєвiLяiм кi ηaSıL Sєωмєктєη hiς uSaηмadıм diєвiLiяiм σ вєвєкSi γüzüηє вє SєωqiLiм SσLєSєηє вi ćıкaя γσL вuLSada вu вєdєηє ηaSıL uηuтaвiLiяiм Sєηi? ηaSıL Sσкup aтaяıм кaLвıмdєη Sєηi γada SσγLє SєωqiLi кuявaηıη σLaγıм SσγLє SєηSiz ηєFєS dahi aLaмaγaη вu вєdєη кać qüη daγaηıя SєηSiz γaSaмaγa кać qüη Sσηяa SσLaя qidєя вu ćaη Sєηiη uqяuηa hєя γaηıм aγяıLıк hєя γaηıм hüzüη dσLdu вє SєωqiLi Sєηiη γσкLuquη idaмıм σLdu aятıк ćєωaвıηı ωєямєdiqiм SσяuLaяıη ićiηdє γaSaмaк ćσк FazLa вaηa SєηSiz вu düηγa ćσк FazLa вaηa daя qєLiγσя єSкiSєhiя SσкaкLaяı вaηa.. daя qєLiγσя qєL qєLdє вiz єSкiSєhiя σLaLıм Sєωdiqiм qєLdє Sєη ωє вєη вİz σLaLıм..!!

HAtE..!!
23.03,08

////****//////*******/*//////**********//////////****/////
Moralimin bozuk oldugu saatler yine bunlar mutlu olmam icin bi cok sebep var farkındayım..ama bi okadar cok sey daha mutsuz olmama yetiyo..neler?kımler?ve Nedenlerle? Hiçbişeyin cevabını verememek canımı yakıyo artık..evet düşünüldügü gibi deliriyorum sanırım samca sapan seyler dusunmekten..büyümenın verdigi bi hazza baglıyorum ruh halımı seviyorum ve eminimki seviliyorum.pekı neden bu mutsuzluk? Gecmişimi silip atmak neden bu kadar zorluyo benı?neden bu kadar korkuyorum gecmişimden sıyrılmaktan..tecrubelerımıde kaybedip yenıden hiçbişeyden bu kotu dunyadan habersiz masum bi kızmı olmaktan korkuyorum acaba?işte tam bunları dusunuyorum..mutlu ama bı okadarda mutsuz kucuk bi kızım..sankı birileri gelmıste oyuncaklarımı kırmıs buna aglıyorum..işte tam o an aklıma geliyokı kırılan oyuncaklarım deil bu sefer..kırık olan kalbim.kanayan dustugum icin deil yarılan bacagım deil bu sefer gercekten kırıldıgı icin kanayan yuregim sanırım..
korkuyorum ve korkumdan aglıyorum sevgilim.ya sen gecmişimde kanayan yaralanan bu kalbımı onarıp yuregimin prensi olamazsan yada ben senın prensesin??
TaRiH 07/08/08 00.07
HaTe..!

////////***********///////////**********///////////*******////
--------------------------------------------------------------------------------

Bu sna yazıp gonderemedigim son mektubum olucak..!! yapmaya doymadıgın hatalarını ben affetmekten sıkılmısken, sen bir zamanlar yaptıgın ve hala telafı edemedigin hataları tekrarlamaktan sıkılmıorsun, ben affetmekten usanmısken seni..! hiç bi zaman akıllanmıcagnı kabul edememişken, bu aciz bedenim yıne yenık dusmustu senin sevgine bynu oyle bi egilmiştiki kırılcaktı az daha zorlansa.. ve buda olmustu bi yıkım dha yasıyordu kalbım aldıgı hasarlardan dolayı tökezlerken bide bu ask acısı cıkmıstı.. bu sefer karsısına nerden geldıgını soylemeden neden geldıgını soylemeden gecip oturmustu kapkara gorunumuyle.. kalbımin en kuytu yerinde cıkmamak onarılmamak üzere..!! hasar büyktü telafisi imkansız dencek kadar zordu bi cıkar yol yoktu bu askta… evet artık bana ayrılan vakit dolmustu sanırım..hissedebiliyordum bunu, yasamla ölüm arasındakı o incecik ipin üzerinde cambazlık gosterileri yapıyordum ayakta kalmayı zor basarırken.. ne kadar zormus parmak uclarında yurumek.. hatta yürüyememek..ben suan durmakla yetinmeliyim..ama durdugum yer daha fazla agırlıgımı kaldırıcak gibi gorunmuyo..
sensizliğin werdiği sezsizlik kapladı yine tüm bedenimi..! işte bu büyük sessizlik korkutuyor benı..bogazımda dügümlenen feryatların cıglıkları boguyor benı.. bi yerlerde saklısın yine,kaldın biyerlerde her zmn.. warlığın hiç tam olark gitmedi bnden..izin vermedim gitmesine izin vermedin seni kalbimden sokmeme..!!
herşeyin sonu olduğunu bilmenın verdigi korku kaplıyor birden içimi.o zmn doluyor gözlerim bakıorum uzaklara we dalıyorum,gittiğin gun ne yaparım,düşünüyordum ama kestiremiordm. hissettiğim güsel sewgini tam yaşarken birden kaplayan ayrılık we bitiş hüznü..hayatımın geri kalanını goturmeye yeten saniyeler dolusu anım..ve bunların icinde kül olan ben..!!
giden mutluluk snn eserin, çnkü snnle mutluyum bn..soyle simdi neden yas akıyor gozlerımden..?
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst