yüksek sadakat-ben seni arayamam
central Kayıtlı Üye 16 Tem 2008 #44 aşık oldum aşık oldum---ibrahim tatlıses hiç dinlemedim ama işte..off off
N netameli Banned 16 Tem 2008 #45 serdar keskin - denklem tiryakileri özelliklede şu bölümü anlatamadıysam kendimi sana bilki kendimi de anlayamamamdandır. seni kendime kendimi sana kendimi kendime anlatamamamdandır....
serdar keskin - denklem tiryakileri özelliklede şu bölümü anlatamadıysam kendimi sana bilki kendimi de anlayamamamdandır. seni kendime kendimi sana kendimi kendime anlatamamamdandır....
Valetta Bayan Üye 26 Haz 2012 #55 ---> Suanki Ruh HaLini Hangi Sarkı Anlatıyor Candan erçetin - söz vermiştin bana
Silencio Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #56 ---> Suanki Ruh HaLini Hangi Sarkı Anlatıyor Candan Erçetin - Meğer
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Tem 2012 #57 ---> Suanki Ruh HaLini Hangi Sarkı Anlatıyor Funda Arar - Aşkın Bana Değdi Değeli
Silencio Kayıtlı Üye 4 Tem 2012 #58 ---> Suanki Ruh HaLini Hangi Sarkı Anlatıyor Avril Lavigne - Together
Pudraa Banned 4 Tem 2012 #59 ---> Suanki Ruh HaLini Hangi Sarkı Anlatıyor Gökhan Keser - En kötü günümüz böyle olsun