güzel film varsa hade hemen gidelimm benim canım komedi izlemek istiyo ama neseee:D
S SİBEL_1 Bayan Üye 13 Mar 2007 #21 güzel film varsa hade hemen gidelimm benim canım komedi izlemek istiyo ama neseee
HåRßïCoCµK Kayıtlı Üye 13 Mar 2007 #22 Tmm Ama Suanda Vizyonda Neler Var Canım Patlamıs Mısır Cekti Patlatam
S SİBEL_1 Bayan Üye 13 Mar 2007 #23 vizyonda neler var bilmiyom ama haftaya güzel filmler olacakmış !!! şuanda canım yüzmek istiyo
HåRßïCoCµK Kayıtlı Üye 13 Mar 2007 #24 Tmm Haftaya Gideriz Canım Süper Fmde Denizhan Abiyi Dinlemek İstio
S SİBEL_1 Bayan Üye 13 Mar 2007 #25 alem fm de nihat sırdar var ama saat kaçta akşamalrı bilmiyom o süper canım şuanda yağmurda yürümek istiyo
alem fm de nihat sırdar var ama saat kaçta akşamalrı bilmiyom o süper canım şuanda yağmurda yürümek istiyo
S SİBEL_1 Bayan Üye 14 Mar 2007 #27 yağmurda yürümeye mi gelcen ?? ayrıca benim şuanda canım hala yağmurda yürümek istiyo istanbulda çok güzel yağmur yağıyo çok romantikkkk
yağmurda yürümeye mi gelcen ?? ayrıca benim şuanda canım hala yağmurda yürümek istiyo istanbulda çok güzel yağmur yağıyo çok romantikkkk
S SİBEL_1 Bayan Üye 14 Mar 2007 #29 benim fikrim hala değişmedi yağmurda yürümek istiyom sonrada denize girmek istiyom
Bisquitte* Bayan Üye 15 Eyl 2007 #37 aşKıNı çaqraLimm... qeLsin heMEn haha ewT JNm okUL eteqiMi qiyinMeq istio