---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Vizeler
Mangetsu Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #822 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Karanlığın içinden bakıyor gözlerim. Bu yüzden en ufak bir ışığı bile görebiliyorum ... Ama aydınlıktan bakan o gözler benim karanlığımı göremezler ..
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Karanlığın içinden bakıyor gözlerim. Bu yüzden en ufak bir ışığı bile görebiliyorum ... Ama aydınlıktan bakan o gözler benim karanlığımı göremezler ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #824 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? bazı ınsanların sahte konusmalarını dusunuyordum ılgınc
fatos28 Bayan Üye 18 Kas 2011 #832 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Amor' Alıntı: Hayal kırıklığı. Genişletmek için tıkla ... sende hayalin kırıklığı var bende hayal bile yok kırıklıgını geçtim :2:
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Amor' Alıntı: Hayal kırıklığı. Genişletmek için tıkla ... sende hayalin kırıklığı var bende hayal bile yok kırıklıgını geçtim :2:
fatos28 Bayan Üye 20 Kas 2011 #838 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? halen nerede yanlış yaptım onu düşünmekteyim
~AnıL~ Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #839 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? amor ve tatlı cadı nezaman gelecek