---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Umum yazılısı xD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Ocak 2011 #324 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? yatsammı
'Gülümse :D Prenses 27 Ocak 2011 #335 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Btn erkeklerin et pesind olmasi cok cnini skioda o yuzdn kizgn.
Yitirilen Banned 27 Ocak 2011 #336 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? senden kiymetlimi canim benim. cani cehenneme insanliik yoksa ALLAh rahmet eglesin
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? senden kiymetlimi canim benim. cani cehenneme insanliik yoksa ALLAh rahmet eglesin
'Gülümse :D Prenses 27 Ocak 2011 #337 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Amin. Bid dusun bunu hoslandgn erkek yapio.
Yitirilen Banned 27 Ocak 2011 #338 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? kafasini tost makinesinde ezmek istiyorum izninle?
Yitirilen Banned 27 Ocak 2011 #340 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? tamam..kamyonun onune attim canim benim; gul sennnnnnnnnn yoksa bende uzuluyom.
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? tamam..kamyonun onune attim canim benim; gul sennnnnnnnnn yoksa bende uzuluyom.