---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? 1 sene olmuş girmeyeli:D
AliceWonder Banned 12 Eki 2012 #1,743 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? bu abartili hapsurmaktan nasil kurtulabilirim düsüncesi..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,744 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Bir an önce düşündüğe şeye ulaşacağı anı
AliceWonder Banned 12 Eki 2012 #1,745 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? 35bucuk' Alıntı: Bir an önce düşündüğe şeye ulaşacağı anı Genişletmek için tıkla ... nedir o ?
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? 35bucuk' Alıntı: Bir an önce düşündüğe şeye ulaşacağı anı Genişletmek için tıkla ... nedir o ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,746 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? AliceWonder' Alıntı: nedir o ? Genişletmek için tıkla ... İşte bu ; :cy(19): AliceWonder' Alıntı: bu abartili hapsurmaktan nasil kurtulabilirim düsüncesi.. Genişletmek için tıkla ... Sohbet olmasın burda uyarı almayalım sonra Karşıyaka geçiyor
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? AliceWonder' Alıntı: nedir o ? Genişletmek için tıkla ... İşte bu ; :cy(19): AliceWonder' Alıntı: bu abartili hapsurmaktan nasil kurtulabilirim düsüncesi.. Genişletmek için tıkla ... Sohbet olmasın burda uyarı almayalım sonra Karşıyaka geçiyor
AliceWonder Banned 12 Eki 2012 #1,747 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? afedersiniz adminler merakima yenildim gecmekte aklimdan bi nevi özür bu suanda
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? afedersiniz adminler merakima yenildim gecmekte aklimdan bi nevi özür bu suanda
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,748 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? E'
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,750 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Bir an önce iyileşssinnnn
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,752 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Saliseleri bile beraber sayalım....
AliceWonder Banned 12 Eki 2012 #1,753 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? bir an önce yüzyüze gelelim..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,754 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Ben inanıyorumm buna...
AliceWonder Banned 12 Eki 2012 #1,755 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? oda ben kadar istiyormudur acaba..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,756 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Kimsenin inanamayacağı kadarr....
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #1,758 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Hayallerin Gerçeklerin Başlangıcıdır...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Eki 2012 #1,760 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? E'