---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Ağlamak
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Tem 2012 #1,365 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? suan ne düşündüğü
Valetta Bayan Üye 4 Tem 2012 #1,369 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Çok yiyorum kilo alıcam bu gidişle onu dşünüyrum
Silencio Kayıtlı Üye 4 Tem 2012 #1,371 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Bol çikolata soslu vanilyalı dondurma
Valetta Bayan Üye 4 Tem 2012 #1,373 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? ozgurctnky' Alıntı: Bol çikolata soslu vanilyalı dondurma Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorumm diye düşünüyorum
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? ozgurctnky' Alıntı: Bol çikolata soslu vanilyalı dondurma Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorumm diye düşünüyorum
Wu-Tang Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #1,380 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Son dakika golünü yedim ya,nasıl yaptım ben bu hatayı,neyse özlemekten ölsen de birşeyi değiştirmez. Tam olarak,komple olarak bu geçiyor.
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Son dakika golünü yedim ya,nasıl yaptım ben bu hatayı,neyse özlemekten ölsen de birşeyi değiştirmez. Tam olarak,komple olarak bu geçiyor.