---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Seni Aldattığımı Düşündüğün Her Kadına , Seni Anlattım Ben.!
Yeditepe Banned 20 Ocak 2012 #1,001 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Seni Aldattığımı Düşündüğün Her Kadına , Seni Anlattım Ben.!
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Ocak 2012 #1,009 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? bir tek o var aklımda beni affetmesi ve barışmak isteği var aklımda
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? bir tek o var aklımda beni affetmesi ve barışmak isteği var aklımda
Yeditepe Banned 21 Ocak 2012 #1,010 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Vedaları sevemedim bir türlü . Kendime dinlemeye , huzura ve kuş seslerine doğru ...
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Vedaları sevemedim bir türlü . Kendime dinlemeye , huzura ve kuş seslerine doğru ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 #1,012 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? dersıme calısmaya devam etmek
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Ocak 2012 #1,017 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? sigara ...
Bayan Taruz Bayan Üye 21 Ocak 2012 #1,018 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Hangi şarkıyı dinlesem ?..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 #1,020 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Karşıyaka