---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? öLüm
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Nis 2011 #425 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Niye bu kadar merhametliyim ? :s
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Nis 2011 #426 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Onu çok kırıyorum ama elimden bişey gelmiyor
CLiff Bayan Üye 9 Nis 2011 #427 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Umarım hersey bu şekiLde sorunsuz gider..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Nis 2011 #428 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Resim , Graffiti ... Ne Kadar Zor !
deLi_dü$ Bayan Üye 9 Nis 2011 #429 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? haftaya sınavım var bi haLt bildiğimde yokk+hiç çalışasımda yok ve haLa buraLardayımm..:67:
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? haftaya sınavım var bi haLt bildiğimde yokk+hiç çalışasımda yok ve haLa buraLardayımm..:67:
Süpürgeli Cadı Banned 9 Nis 2011 #431 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? Alah kahretmesin beni ya emegim bosa gitti.
Süpürgeli Cadı Banned 9 Nis 2011 #433 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? teslim tarihi yarınnnnn:| asıl ben napıcam...
sir.altan Kayıtlı Üye 10 Nis 2011 #437 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? yagmur yagiyor semsiye almadan yurumek ve yururkende sarki soylemek geliyor.
---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? yagmur yagiyor semsiye almadan yurumek ve yururkende sarki soylemek geliyor.
Aydos37 Kayıtlı Üye 10 Nis 2011 #438 ---> Şuanda Aklından Ne Geçiyor ? şuan ekmek almak geçiyo aklımdan