---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Sıkıldım boş oturmaktan kızlarla buluşmaya gidiyorum.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Kas 2012 #1,741 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Sıkıldım boş oturmaktan kızlarla buluşmaya gidiyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Kas 2012 #1,742 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? pcyı kapamaya hazırlanıorum
kaff Kayıtlı Üye 13 Kas 2012 #1,746 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? bazen soluk almak gerekiyor..denizin dibinden çıkıp güneşi selamlıyorum şu an..
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? bazen soluk almak gerekiyor..denizin dibinden çıkıp güneşi selamlıyorum şu an..
lolamera Bayan Üye 14 Kas 2012 #1,750 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Su veleti.duvara carpmamak.ocon sinirlarimi ve sabrimi zorluyorum.....
kaff Kayıtlı Üye 14 Kas 2012 #1,752 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? eski bir şarkıyı ilk kez dinliyormuşcasına bir keyifle dinlerken,kahvemin gelmesini ve birinin sigaramı yakmasını bekliyorum..
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? eski bir şarkıyı ilk kez dinliyormuşcasına bir keyifle dinlerken,kahvemin gelmesini ve birinin sigaramı yakmasını bekliyorum..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 14 Kas 2012 #1,753 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Abime forumu gezdiriyorum belki işleri arada kaynatırım diyerek.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 14 Kas 2012 #1,754 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Benim için üzülme dizisini izliyorum
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 14 Kas 2012 #1,755 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Forumdan çıkış yapmaya hazırlanıyorum, biriken işlere besmele çekiyorum ):
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 15 Kas 2012 #1,758 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Yarın için kıyafet almaya gidiyorum.