---> Şuan Ne Yapıyoruz ? şuan / hem Forumda mesaj yazıyorm hemde müzk dinliorum :D
aLiii Kayıtlı Üye 24 Nis 2009 #121 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? şuan / hem Forumda mesaj yazıyorm hemde müzk dinliorum
LaNéDLy qHz Bayan Üye 24 Nis 2009 #124 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? müzik dinLiyorum,msn e takıLıyorum ve forumdayım
A$Koliq ^^ Bayan Üye 24 Nis 2009 #131 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? RoCqNCqQRi' Alıntı: şuan / hem Forumda mesaj yazıyorm hemde müzk dinliorum Genişletmek için tıkla ... aynenhahaha
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? RoCqNCqQRi' Alıntı: şuan / hem Forumda mesaj yazıyorm hemde müzk dinliorum Genişletmek için tıkla ... aynenhahaha
tatLichey Bayan Üye 24 Nis 2009 #133 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Hem burdayim hemde msn de kuzinemle konusuyorum =)
'Gülümse :D Prenses 24 Nis 2009 #134 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? müzük dinliyorum foruma mesaj yazıyorum facte takılıyorum bide arkilerle konuşuyorumm
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? müzük dinliyorum foruma mesaj yazıyorum facte takılıyorum bide arkilerle konuşuyorumm
Estrella Bayan Üye 24 Nis 2009 #135 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? bekleme modundayim, bide forum oyunu oynuyorum bayadir oynamiyordum
SpOoK_q!RL Bayan Üye 25 Nis 2009 #140 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? forumdaım,makyaj yapıom,kanka qüLümLe teLefonda knşup kanka kaktüsüme msnde iLeti atıorum
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? forumdaım,makyaj yapıom,kanka qüLümLe teLefonda knşup kanka kaktüsüme msnde iLeti atıorum