---> Şuan Ne Yapıyoruz ? oyun
Earl Freyja Bayan Üye 15 May 2016 #2,125 ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Onunla konuşuyorum, foruma bakıyorum, yemek yiyorum.
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #2,126 ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? sitede dolaşıp müzik dinliyorum bi yandan da ...
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 15 May 2016 #2,129 ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Ne yapacağımı düşünürken ne yapmamam gerektiğini hayal edip ikisi arasından seçim yapıp karar verme konusunda kendimi zorluyorum.. İlginç.
---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Ne yapacağımı düşünürken ne yapmamam gerektiğini hayal edip ikisi arasından seçim yapıp karar verme konusunda kendimi zorluyorum.. İlginç.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 15 May 2016 #2,130 ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Sezen dinliyorum ufak ufak
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 15 May 2016 #2,131 ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Seni seviyorum ılık ılık
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 May 2016 #2,133 Cevap: Şuan Ne Yapıyoruz ? yenı dızı kesfındeyım
LocKe GururLan Bayan Üye 20 May 2016 #2,136 Cevap: ---> Şuan Ne Yapıyorsunuz ? Ablamda muhabbet +haber izlioz xD
Earl Freyja Bayan Üye 21 May 2016 #2,139 Cevap: Şuan Ne Yapıyoruz ? Canfeza - Paha dinliyorum. Yapılan bir yorum, ve tam olarak; osman 4 ay önce adam kavuşamamış acısını bizden çıkarıyor Yanıtla 56 beğenme
Cevap: Şuan Ne Yapıyoruz ? Canfeza - Paha dinliyorum. Yapılan bir yorum, ve tam olarak; osman 4 ay önce adam kavuşamamış acısını bizden çıkarıyor Yanıtla 56 beğenme