---> şuan ne düşünüonuz ' O nu Tabıkı :R
CoLinX Kayıtlı Üye 30 Eyl 2010 #1,422 ---> şuan ne düşünüonuz iLginç bi haL aLdığını Değişim.. Zaman.
CoLinX Kayıtlı Üye 30 Eyl 2010 #1,424 ---> şuan ne düşünüonuz Siz güzeL bi bayansiniz beLki ben sizi mutLu edemezdim.. beLkide.. Siz beni tanimadiniz Şu evLenme prgramLari Cok Sacmaaa.
---> şuan ne düşünüonuz Siz güzeL bi bayansiniz beLki ben sizi mutLu edemezdim.. beLkide.. Siz beni tanimadiniz Şu evLenme prgramLari Cok Sacmaaa.
Sibel1 Bayan Üye 30 Eyl 2010 #1,425 ---> şuan ne düşünüonuz intikammm :R çok pis planlarım varrrr hahaha
'-DamLa Bayan Üye 2 Eki 2010 #1,432 ---> şuan ne düşünüonuz byn kopuq' Alıntı: ne fenalık yapsam Genişletmek için tıkla ... :11: yarn ne ypsammmmmmmmm
---> şuan ne düşünüonuz byn kopuq' Alıntı: ne fenalık yapsam Genişletmek için tıkla ... :11: yarn ne ypsammmmmmmmm
Buğra1 Kayıtlı Üye 6 Eki 2010 #1,438 ---> şuan ne düşünüonuz ` nazLı ..' Alıntı: Uyumayı Genişletmek için tıkla ... .
єѕтяєℓℓα Bayan Üye 6 Eki 2010 #1,439 ---> Şuan Ne Düşünüyorsun ? Ich denke, die Schmerzen zu lindern.