---> şuan ne düşünüonuz çıkmazda oLduğumu
endLesS Webmaster 2 May 2010 #1,125 ---> şuan ne düşünüonuz Ne Yapacağımı Düşünüyorum .. Düşündükce Hep Aynı Yere Başa Dönüyorum
-cNn- Bayan Üye 3 May 2010 #1,132 ---> şuan ne düşünüonuz acaBa bu viDeodaKi giBi sewDiği iNsaN içİn oNa aCı çeKtirMemeK iÇin seWiĞini teRkedEn inSanLar waRmı
---> şuan ne düşünüonuz acaBa bu viDeodaKi giBi sewDiği iNsaN içİn oNa aCı çeKtirMemeK iÇin seWiĞini teRkedEn inSanLar waRmı
N ` nazLı .. Bayan Üye 3 May 2010 #1,133 ---> şuan ne düşünüonuz yarın okul çıkışında neler olacağını
endLesS Webmaster 3 May 2010 #1,135 ---> şuan ne düşünüonuz vaLLa Cins Cins ŞeyLer Geçiyor Kafamdan :M Sanırım Şeytan :M
İnci 1907 Prenses 3 May 2010 #1,136 ---> şuan ne düşünüonuz yemek yemeyi dün 6dan beri biş iyemedim :|
İnci 1907 Prenses 3 May 2010 #1,140 ---> şuan ne düşünüonuz Hasret yolundan saptı Duygular içimde kaldı Gördüğüm doğruya baktım İnanmak gelmedi içimden İnanmak gelmedi içimden... haydut - mesafeler adlı şarkıyı söylüyorum
---> şuan ne düşünüonuz Hasret yolundan saptı Duygular içimde kaldı Gördüğüm doğruya baktım İnanmak gelmedi içimden İnanmak gelmedi içimden... haydut - mesafeler adlı şarkıyı söylüyorum