---> şuan ne düşünüonuz allah razı olsun :)
endLesS Webmaster 7 Ocak 2010 #888 ---> şuan ne düşünüonuz derdin uyuma senınde haa GüzeLSin zaten daha ne guzellık uykusuna yatıyon :M şu müdürü öLdürmek istiyorum mümkün mü hakim bey :M
---> şuan ne düşünüonuz derdin uyuma senınde haa GüzeLSin zaten daha ne guzellık uykusuna yatıyon :M şu müdürü öLdürmek istiyorum mümkün mü hakim bey :M
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #890 ---> şuan ne düşünüonuz senin derdin uyumak değil sanki uykucu xD hem ben gece 3 te yattım uykum var :M şmdi de dersaneye gitsem mi diye düşünüorum :M
---> şuan ne düşünüonuz senin derdin uyumak değil sanki uykucu xD hem ben gece 3 te yattım uykum var :M şmdi de dersaneye gitsem mi diye düşünüorum :M
endLesS Webmaster 7 Ocak 2010 #891 ---> şuan ne düşünüonuz hahaha erken yatın kardeşim sizDe Allah Allah :M müdür geLSede 2 kapışsak
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #892 ---> şuan ne düşünüonuz yazılım vardı kardeşim :M dersaneyi hala..
endLesS Webmaster 7 Ocak 2010 #893 ---> şuan ne düşünüonuz Cografyadan yaptıgım 14 sorudakı 12 neti hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Ocak 2010 #894 ---> şuan ne düşünüonuz saol ya emin ol şu an ben de gülüyorum. dersaneyi
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Ocak 2010 #899 ---> şuan ne düşünüonuz yarınki bilgisayar sınavını.. kredisiz derse 50 barajı konulurmu ya :M
Süpürgeli Cadı Banned 7 Ocak 2010 #900 ---> şuan ne düşünüonuz Fatal error: Call to undefined function verify_security_token() in /home/dusler/public_html/login.php on line 61 bunu bu ne demek ya :S
---> şuan ne düşünüonuz Fatal error: Call to undefined function verify_security_token() in /home/dusler/public_html/login.php on line 61 bunu bu ne demek ya :S