---> şuan ne düşünüonuz kendine dikkat et die düşünüyom
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #823 ---> şuan ne düşünüonuz Haklısın ucu sana dokunuyor diye düşünüyorum
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #825 ---> şuan ne düşünüonuz Boşu boşuna kendimi yemişim onu düşünüyorum ):
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #827 ---> şuan ne düşünüonuz cAN sIKINtISıNdAN sAÇ yAPmaYI düşÜNÜOrum =)
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #828 ---> şuan ne düşünüonuz Zorla çalıştırdığın Tarih kitabını yemeni tavsiye etsem diye düşünüyorum hahaha hahaha (Böyle intikam alırım senden)
---> şuan ne düşünüonuz Zorla çalıştırdığın Tarih kitabını yemeni tavsiye etsem diye düşünüyorum hahaha hahaha (Böyle intikam alırım senden)
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Ocak 2010 #829 ---> şuan ne düşünüonuz Bir an önce sanal alemden kopup ders çalışmayı düşünüyorum :/
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #830 ---> şuan ne düşünüonuz yazZ geLSede Eve hİÇ gİRmeseM dİE düşünÜorUM =)
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #832 ---> şuan ne düşünüonuz Kemal ve babamın az derse çalıştığım için uyarmalarını düşünüyorum
K kemal35 Banned 4 Ocak 2010 #834 ---> şuan ne düşünüonuz NiL_GüN' Alıntı: Kemal ve babamın az derse çalıştığım için uyarmalarını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... babanın cok doğru dediğini düşünüoyorum cabuk çalış hadi çık forumdan bende cıkçam
---> şuan ne düşünüonuz NiL_GüN' Alıntı: Kemal ve babamın az derse çalıştığım için uyarmalarını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... babanın cok doğru dediğini düşünüoyorum cabuk çalış hadi çık forumdan bende cıkçam
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #835 ---> şuan ne düşünüonuz İNsANlaRIN nasIL bu kaDAR çabuK deĞişebİLdiğini =)
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #836 ---> şuan ne düşünüonuz Başka şeye sinirlenip hırsımı ondan alma rağmen ne kadar sabırlı olduğunu düşünüyorum
---> şuan ne düşünüonuz Başka şeye sinirlenip hırsımı ondan alma rağmen ne kadar sabırlı olduğunu düşünüyorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Ocak 2010 #837 ---> şuan ne düşünüonuz bektaşın ne kadar haklı olduğu düşünüyorum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #838 ---> şuan ne düşünüonuz hERşeyİN İLAcI zAMAn dİE düşünÜORum
NiL_GüN Bayan Üye 4 Ocak 2010 #839 ---> şuan ne düşünüonuz Bektaşın çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum Bunalmış halimde bana destek olduğu için teşekkür ediyorum yani bunu düşünüyorum
---> şuan ne düşünüonuz Bektaşın çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum Bunalmış halimde bana destek olduğu için teşekkür ediyorum yani bunu düşünüyorum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #840 ---> şuan ne düşünüonuz tŞK ederİM ayrICA rİCa hERzAMAn ARkADAŞız sonuÇdA =) kOLa bİTmİŞ nALEd OLsuN ALmaya GİTmyi düşünÜOrum xD
---> şuan ne düşünüonuz tŞK ederİM ayrICA rİCa hERzAMAn ARkADAŞız sonuÇdA =) kOLa bİTmİŞ nALEd OLsuN ALmaya GİTmyi düşünÜOrum xD