---> şuan ne düşünüonuz bu günler nasıl geçicek..
K kemal35 Banned 30 Ara 2009 #703 ---> şuan ne düşünüonuz adaletin tecelli ettiğini düşünüyorum nihayet sonunda be
K kemal35 Banned 30 Ara 2009 #705 ---> şuan ne düşünüonuz kemalin en başında ve en sonunda haklı olduğunu düşünüyom bu işi ben yazdım ben yönettim ve film bitti
---> şuan ne düşünüonuz kemalin en başında ve en sonunda haklı olduğunu düşünüyom bu işi ben yazdım ben yönettim ve film bitti
NiL_GüN Bayan Üye 30 Ara 2009 #709 ---> şuan ne düşünüonuz asıl süprizi ben yaptım haberi yok diye düşünüyorum
K kemal35 Banned 30 Ara 2009 #710 ---> şuan ne düşünüonuz haberim var sana mesajda attım bakmadınmı daha face'a mutlu oluşumu ve filmin güzel bittiğini düşünüom
---> şuan ne düşünüonuz haberim var sana mesajda attım bakmadınmı daha face'a mutlu oluşumu ve filmin güzel bittiğini düşünüom
NiL_GüN Bayan Üye 30 Ara 2009 #712 ---> şuan ne düşünüonuz 12 de forumda olamazsam üzülürüm. ßitanem Seni Çok SeviyoruM. Keşke gelebilsem diye düşünüyorum.
---> şuan ne düşünüonuz 12 de forumda olamazsam üzülürüm. ßitanem Seni Çok SeviyoruM. Keşke gelebilsem diye düşünüyorum.
K kemal35 Banned 30 Ara 2009 #717 ---> şuan ne düşünüonuz ya bak yakalncan sonra gelirsin aşkım yha riske atma durumunu
NiL_GüN Bayan Üye 30 Ara 2009 #718 ---> şuan ne düşünüonuz ♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.♥ ßu imzayı düşünüyorum aldığım en güzel ikinci hediye 1. SensiN
---> şuan ne düşünüonuz ♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.♥ ßu imzayı düşünüyorum aldığım en güzel ikinci hediye 1. SensiN
K kemal35 Banned 30 Ara 2009 #719 ---> şuan ne düşünüonuz hediyenin devamı var diye düşünüyom bi ikisaate kadar
NiL_GüN Bayan Üye 30 Ara 2009 #720 ---> şuan ne düşünüonuz 2 saat sonra gelemezsem ne yaparım sabaha kadar bekler yinede gelirim diye düşünüyorum
---> şuan ne düşünüonuz 2 saat sonra gelemezsem ne yaparım sabaha kadar bekler yinede gelirim diye düşünüyorum