---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Hayatımı
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 23 Ara 2015 #21 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Hayatımı
LocKe GururLan Bayan Üye 24 Ara 2015 #22 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Arabanin fren lambasi yanio onu sondurmek isterdim
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 24 Ara 2015 #24 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Hiç bir şeyimi değiştirmezdim.böyle mutluyum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Ara 2015 #25 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Arkadaşlar
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2016 #26 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? Eğitim sistemini.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Ara 2016 #30 DeriN ~' Alıntı: Yaşadığımız çağı değiştirirdim. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
K kapi Kayıtlı Üye 15 Ocak 2017 #33 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? İki sene öncesine dönüp bütün sorunları çözerdim zamanında
---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? İki sene öncesine dönüp bütün sorunları çözerdim zamanında
melis95 Bayan Üye 31 May 2017 #37 Cevap: ---> Şuan elinde imkan olsa neyi değiştirmek isterdin? 5 yıl öncesini
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 31 May 2017 #38 ---> Şuan Elinde İmkan Olsa Neyi Değiştirirsin ? İnsanlığı.