---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Senin için senden vazgeçerim.
Rock SouL Kayıtlı Üye 1 Mar 2012 #501 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Senin için senden vazgeçerim.
Sibel1 Bayan Üye 2 Mar 2012 #502 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz ankaraya gurdum bazar... domates üç yaşındayken biber kaç yaşında olur.. yanındaki hıyara sorsana?
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz ankaraya gurdum bazar... domates üç yaşındayken biber kaç yaşında olur.. yanındaki hıyara sorsana?
Bezmi$h Banned 2 Mar 2012 #503 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Nerdesin ey sevgilimmmmm gözleri ballımm Kaderime yazılmış senindir Canımm.. Halimi hiç soran yok dermanım sensin Şimdi bir ben değilim İstanbul sensizzzzz
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Nerdesin ey sevgilimmmmm gözleri ballımm Kaderime yazılmış senindir Canımm.. Halimi hiç soran yok dermanım sensin Şimdi bir ben değilim İstanbul sensizzzzz
ohlin Bayan Üye 2 Mar 2012 #504 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik...Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Barbaros meydanında dün gibi sevdan Derin bir nefes çektik Abbasağa'dan Bir umudum sensin anlıyormusun Hayat yaşanmıyor senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik...Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Barbaros meydanında dün gibi sevdan Derin bir nefes çektik Abbasağa'dan Bir umudum sensin anlıyormusun Hayat yaşanmıyor senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş
ohlin Bayan Üye 2 Mar 2012 #505 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik...Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Barbaros meydanında dün gibi sevdan Derin bir nefes çektik Abbasağa'dan Bir umudum sensin anlıyormusun Hayat yaşanmıyor senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik...Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Barbaros meydanında dün gibi sevdan Derin bir nefes çektik Abbasağa'dan Bir umudum sensin anlıyormusun Hayat yaşanmıyor senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #506 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Gülüm sana bakmaya kıyamıyorum sen benim namusum dokunamıyorum..
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Gülüm sana bakmaya kıyamıyorum sen benim namusum dokunamıyorum..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #507 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yalan olmuş her ne varsa, Bu şehirde sevmek hata.
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yalan olmuş her ne varsa, Bu şehirde sevmek hata.
Panora Bayan Üye 2 Mar 2012 #508 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Biraz masum ihtiras dolu sarmaşıklar gibi aşk dediğin ömürlük olmalı.
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Biraz masum ihtiras dolu sarmaşıklar gibi aşk dediğin ömürlük olmalı.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #509 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Söyleyin bi daha anmasın benim adımı, Söyleyin daha unutmadım yalanlarını, Söyleyin mahşere sakladım günahlarını, Söyleyin bilsin, söyleyin bilsin.
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Söyleyin bi daha anmasın benim adımı, Söyleyin daha unutmadım yalanlarını, Söyleyin mahşere sakladım günahlarını, Söyleyin bilsin, söyleyin bilsin.
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #510 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz gözyaşın akıyor ben ne dedimki banamı üzüldün boşver be abi..
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz gözyaşın akıyor ben ne dedimki banamı üzüldün boşver be abi..
Bayan Taruz Bayan Üye 2 Mar 2012 #511 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Bir yabancıymış gibii , Gözlerimden kovulur , Herşey istediğin gibii olsunn , Uzaktan da Severiz Hanii .
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Bir yabancıymış gibii , Gözlerimden kovulur , Herşey istediğin gibii olsunn , Uzaktan da Severiz Hanii .
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #512 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sen vazgectikce büyüyen asksın asksın sen..
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sen vazgectikce büyüyen asksın asksın sen..
Heretic. Erd Bayan Üye 2 Mar 2012 #513 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Ağla yaralı kalbim hepsi yalan...
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #514 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Seninim hep ömrümün geri kalanı.
H ' hazel Bayan Üye 2 Mar 2012 #515 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yanlış zaman, yanlış insan.... Yanlış bahar kış güneşi.... Kıyamete kadar kapattım kalbimi...
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yanlış zaman, yanlış insan.... Yanlış bahar kış güneşi.... Kıyamete kadar kapattım kalbimi...
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #516 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Hep sen mi ağladın hep senmi yandın, Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlümce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada. Ah yalan dünyada,yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada..
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Hep sen mi ağladın hep senmi yandın, Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlümce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada. Ah yalan dünyada,yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada..
H ' hazel Bayan Üye 2 Mar 2012 #517 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yak bütün fotoğrafları Ona ait bütün eşyaları Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğamdan unut insafsızı
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Yak bütün fotoğrafları Ona ait bütün eşyaları Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğamdan unut insafsızı
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #518 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Dokunmak istiyorum yine eline alısmısım bir kere senin tenine..
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Dokunmak istiyorum yine eline alısmısım bir kere senin tenine..
Director23 Banned 2 Mar 2012 #519 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim ...
---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim ...
A Adelia Bayan Üye 2 Mar 2012 #520 ---> Şuan dinlediğiniz şarkının içinde geçen en sevdiğiniz söz Bilirim sevdigim kusurun yoktu..