---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hoppala yok ya.....
'Gülümse :D Prenses 26 Ağu 2012 #1,741 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hoppala yok ya.....
Wu-Tang Kayıtlı Üye 27 Ağu 2012 #1,742 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kadere kim nasıl dirensin,nereye kimlere bilensin? Seni bu ömrüme,gönlüme yazmış unutmuyor.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kadere kim nasıl dirensin,nereye kimlere bilensin? Seni bu ömrüme,gönlüme yazmış unutmuyor.
Deniz kızı Bayan Üye 27 Ağu 2012 #1,743 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sevsen severim, ölene kadar..
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Ağu 2012 #1,744 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen bana aldırma gülüm benden adam olmaz kendime hayrım yoktur sana hiç olmaz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen bana aldırma gülüm benden adam olmaz kendime hayrım yoktur sana hiç olmaz
Cho Bayan Üye 28 Ağu 2012 #1,745 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kime sorsam dönüşüm yok, her gemi biraz DENİZ.Her yanım MAVİ, her yanım yel.. Her yanım tuz, DELİYİM..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kime sorsam dönüşüm yok, her gemi biraz DENİZ.Her yanım MAVİ, her yanım yel.. Her yanım tuz, DELİYİM..
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2012 #1,746 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne yarim biraktin ne de tam tamina hakkini verdin.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne yarim biraktin ne de tam tamina hakkini verdin.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #1,747 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. yüreğinden yaralı bizim hikayemiz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Ağu 2012 #1,748 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. "di" ' li Geçmişten Kalan Tek Yaramsın Sen ..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. "di" ' li Geçmişten Kalan Tek Yaramsın Sen ..
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2012 #1,749 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sonuna Kadar Geldım Askın Kavusamadım Ben Sana Yetısemedım Ben Sana Anlatamadım Derdımı Agla Gönlüm Agla
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sonuna Kadar Geldım Askın Kavusamadım Ben Sana Yetısemedım Ben Sana Anlatamadım Derdımı Agla Gönlüm Agla
Cho Bayan Üye 29 Ağu 2012 #1,750 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Biçare bakan gözlerin bırak, kanasın.. Gücüne gitsin şarkılar..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Biçare bakan gözlerin bırak, kanasın.. Gücüne gitsin şarkılar..
Lilith Daughter of the Void Admin 29 Ağu 2012 #1,751 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sana aglayan kimdi seni kim candan sevdi? Ne hale dustum simdi, gozyaslarim anlatir .
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sana aglayan kimdi seni kim candan sevdi? Ne hale dustum simdi, gozyaslarim anlatir .
leylmira Bayan Üye 29 Ağu 2012 #1,752 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Söz uçar yazı iki cihanda eyvahhh! sussan olmuyor susmasan olmazzzzzzz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Söz uçar yazı iki cihanda eyvahhh! sussan olmuyor susmasan olmazzzzzzz
M Mastor Kayıtlı Üye 30 Ağu 2012 #1,753 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sustum söyleyecek sözüm kalmadı Küstüm kaderime küstüm Neler umdum neler bekliyordum Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu Yağmur inat etti yine kuraklık Güneş batıp gitti yine karanlık Beklemek boş yere umut yok artık Sevdim umutsuzca sevdim en yazık
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sustum söyleyecek sözüm kalmadı Küstüm kaderime küstüm Neler umdum neler bekliyordum Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu Yağmur inat etti yine kuraklık Güneş batıp gitti yine karanlık Beklemek boş yere umut yok artık Sevdim umutsuzca sevdim en yazık
Wu-Tang Kayıtlı Üye 30 Ağu 2012 #1,754 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yeni başladı yeniden savaşlarım.
Lilith Daughter of the Void Admin 30 Ağu 2012 #1,755 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hani ey gözlerim bu son vedada, yolunu kaybeden yolcunun dağda birini çağırmak için imdada yaktığı ateşi yakmayacaktın? gelse de en acı sözler dilime uçacak sanırdım birkaç kelime bir alev halinde düştün elime hani ey gözyaşım akmayacaktın
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hani ey gözlerim bu son vedada, yolunu kaybeden yolcunun dağda birini çağırmak için imdada yaktığı ateşi yakmayacaktın? gelse de en acı sözler dilime uçacak sanırdım birkaç kelime bir alev halinde düştün elime hani ey gözyaşım akmayacaktın
G gizliozne Bayan Üye 30 Ağu 2012 #1,756 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sıcaklığını verirken sen bana , sızayım aniden kollarında
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sıcaklığını verirken sen bana , sızayım aniden kollarında
Lilith Daughter of the Void Admin 30 Ağu 2012 #1,757 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. üflediler söndüm karanlıkta gördüm hiç bilmezdim amma derindeymiş pek derdim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. üflediler söndüm karanlıkta gördüm hiç bilmezdim amma derindeymiş pek derdim
Cho Bayan Üye 31 Ağu 2012 #1,758 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Defalarca neşter vurulan, sonra geçti deyip sarılan, ama hala kanayan, yara bende.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Defalarca neşter vurulan, sonra geçti deyip sarılan, ama hala kanayan, yara bende.
leylmira Bayan Üye 31 Ağu 2012 #1,759 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu son sözler imansız Senle kötüye dönüşmeyelim Belki gemi oluruz limansız Sonunda külahı değişmeyelim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu son sözler imansız Senle kötüye dönüşmeyelim Belki gemi oluruz limansız Sonunda külahı değişmeyelim
M Mastor Kayıtlı Üye 31 Ağu 2012 #1,760 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yalancıdır hep aynalar gir kalbime gör kendini
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yalancıdır hep aynalar gir kalbime gör kendini