---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yeşilimi ver...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Nis 2012 #981 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yeşilimi ver...
Deniz kızı Bayan Üye 27 Nis 2012 #982 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. siz benim nasil yandigimi, nerden bileceksiniz.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. siz benim nasil yandigimi, nerden bileceksiniz.
A Adelia Bayan Üye 27 Nis 2012 #983 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Eh kime sordun ki bize karışırlar İnanmasınlar ne yazar
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Eh kime sordun ki bize karışırlar İnanmasınlar ne yazar
almendra Bayan Üye 27 Nis 2012 #984 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bi meleksin, bana beni sevme diyorsun, yok böyle bişey
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bi meleksin, bana beni sevme diyorsun, yok böyle bişey
A Adelia Bayan Üye 28 Nis 2012 #985 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dermanın ellere derdin bana yar gülüsün ellere nazın bana yar..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dermanın ellere derdin bana yar gülüsün ellere nazın bana yar..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 28 Nis 2012 #986 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız..
A Adelia Bayan Üye 28 Nis 2012 #987 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Son sözüm sana Allah versin..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #988 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Lafta bitti sana yazılışım,dur ben daha yeni başladım. Az oldu yaşananlar henüz,farkındayım. İzimi derin kazacağım.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Lafta bitti sana yazılışım,dur ben daha yeni başladım. Az oldu yaşananlar henüz,farkındayım. İzimi derin kazacağım.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 28 Nis 2012 #989 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. birgün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi,senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. birgün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi,senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi..
Gözde' Bayan Üye 28 Nis 2012 #990 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline seni alırsa fırtına dayanamam vurgununa seni alırsa fırtına dayanamam yokluğuna
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline seni alırsa fırtına dayanamam vurgununa seni alırsa fırtına dayanamam yokluğuna
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #991 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni görmeseydim ..
'-DamLa Bayan Üye 28 Nis 2012 #992 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bazenler Artıyor Bazen ..
A Adelia Bayan Üye 28 Nis 2012 #993 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ölünce sevemezsem seni..
Altmis Bir Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #994 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Oysaki herkes bir miktar zalim
LocKe GururLan Bayan Üye 28 Nis 2012 #995 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Neylesemde Bu Kalp Unutmaz Yasananlar Anlatilmaz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Neylesemde Bu Kalp Unutmaz Yasananlar Anlatilmaz
A Adelia Bayan Üye 28 Nis 2012 #996 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Uyku imkansız umut vicdansız..
Sibel1 Bayan Üye 29 Nis 2012 #997 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. şu metrisin önü bir uzun alan birtek seni sevdim gerisi yalan senin hasretindir hücreme dolan birtek seni sevdim gerisi yalan
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. şu metrisin önü bir uzun alan birtek seni sevdim gerisi yalan senin hasretindir hücreme dolan birtek seni sevdim gerisi yalan
A Adelia Bayan Üye 29 Nis 2012 #998 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. senin olsun yalan dünya ölme yaşa doya doya gücüm yok mutlu olmaya bende hiç heves kalmadı
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. senin olsun yalan dünya ölme yaşa doya doya gücüm yok mutlu olmaya bende hiç heves kalmadı
Buğra1 Kayıtlı Üye 30 Nis 2012 #999 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İnim inim inlesem acı çeksem ne olur Benim için farketmez Sen mutlu ol ne olurrr
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İnim inim inlesem acı çeksem ne olur Benim için farketmez Sen mutlu ol ne olurrr
A Adelia Bayan Üye 30 Nis 2012 #1,000 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Herkesin bildigini kimden saklıyorsun sen.!
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Herkesin bildigini kimden saklıyorsun sen.!