---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Aşk sana benzer
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #821 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Aşk sana benzer
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #822 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Sibel1 Bayan Üye 7 Nis 2012 #823 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. biz iki dovlet bir milletik Azeriyik turk ogluyuk Ataturk Haydar nevesi biz bu torpaga bagliyik xD
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. biz iki dovlet bir milletik Azeriyik turk ogluyuk Ataturk Haydar nevesi biz bu torpaga bagliyik xD
Kirmizielma Bayan Üye 7 Nis 2012 #824 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. anladimki askimiz bir yalandan ibarett.. benim sana yaptigim canim ask tadinda ibadet
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. anladimki askimiz bir yalandan ibarett.. benim sana yaptigim canim ask tadinda ibadet
A Adelia Bayan Üye 7 Nis 2012 #825 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dalgalandımda duruldum kostum ardından yoruldum..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dalgalandımda duruldum kostum ardından yoruldum..
Berry* Bayan Üye 7 Nis 2012 #826 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bil ki; ben de özledim ama söyleyemiyordum sana.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bil ki; ben de özledim ama söyleyemiyordum sana.
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #827 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. oyle sarhos olsam ki bir an seni unutsam unutsam bugünleri yarınları unutsam seni gordugum gunu sevdigimi unutsam bir baska dunya bulsam icinde sen olmasan
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. oyle sarhos olsam ki bir an seni unutsam unutsam bugünleri yarınları unutsam seni gordugum gunu sevdigimi unutsam bir baska dunya bulsam icinde sen olmasan
A Adelia Bayan Üye 7 Nis 2012 #828 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sevmek eskidenmis güzelim,sanki yıllar öncesinde kalan.....
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sevmek eskidenmis güzelim,sanki yıllar öncesinde kalan.....
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #829 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Döktür Döktür şimdi eller havaya Döktür Döktür parmaklar şıklatmaya Döktür Döktür elleri dizlere vurmaya :Ç
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Döktür Döktür şimdi eller havaya Döktür Döktür parmaklar şıklatmaya Döktür Döktür elleri dizlere vurmaya :Ç
A Adelia Bayan Üye 7 Nis 2012 #830 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. xD
H ' hazel Bayan Üye 7 Nis 2012 #831 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
Berry* Bayan Üye 7 Nis 2012 #832 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gelmez o güller Dönmez o günler Mazide kaldı hep
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gelmez o güller Dönmez o günler Mazide kaldı hep
leylmira Bayan Üye 7 Nis 2012 #833 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sahte kahkahaların ortasında kalmışsam Soğuk tiplerden nezle kapmışsam Bende onlar kadar kaypak olmuşsam Tamam sen konuş ben susam
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sahte kahkahaların ortasında kalmışsam Soğuk tiplerden nezle kapmışsam Bende onlar kadar kaypak olmuşsam Tamam sen konuş ben susam
H ' hazel Bayan Üye 7 Nis 2012 #834 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne kadar kırılsamda ah etmem hakkım yok buna Hem zaten davetsiz bir misafirdim ben aşkımla Ne bir aptalın gölgesi,ne bir sevda kölesiyim Sadece hesapsız bir gönül bahçesi
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne kadar kırılsamda ah etmem hakkım yok buna Hem zaten davetsiz bir misafirdim ben aşkımla Ne bir aptalın gölgesi,ne bir sevda kölesiyim Sadece hesapsız bir gönül bahçesi
A Adelia Bayan Üye 7 Nis 2012 #835 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Siz benim nasıl yandıgımı nerde bilecceksiniz..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Siz benim nasıl yandıgımı nerde bilecceksiniz..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 7 Nis 2012 #836 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kaybederek çoğalırsın.
A Adelia Bayan Üye 8 Nis 2012 #837 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaram ne kanar ne kabuk baglar..
vdoSx Kayıtlı Üye 8 Nis 2012 #838 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bir gün elbet zaman alacak intikamını
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bir gün elbet zaman alacak intikamını
parasite Kayıtlı Üye 9 Nis 2012 #839 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. yürüyorum bu defa sen olmadan ağlıyorum hiç utanmadan ...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. yürüyorum bu defa sen olmadan ağlıyorum hiç utanmadan ...
A Adelia Bayan Üye 9 Nis 2012 #840 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu böyle daha fazla sürmez ya bunun sonu ölüm yada ben lene kadar cekerim zulüm..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu böyle daha fazla sürmez ya bunun sonu ölüm yada ben lene kadar cekerim zulüm..