Yüzüme vurmayın her şeyi, içim dışım geceden beri geçmiş
Aracely Eluveitie Bayan Üye 19 Nis 2020 #4,963 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ezdirmem kendimi ama gezdirmem de gönlümü
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ezdirmem kendimi ama gezdirmem de gönlümü
İnci 1907 Prenses 2 May 2020 #4,965 Elimi çektim altından taşın kurtuldu ezilen parmaklarım Ama canım hala yanıyor avutsun bahaneler,bahaneler
Elimi çektim altından taşın kurtuldu ezilen parmaklarım Ama canım hala yanıyor avutsun bahaneler,bahaneler
buğlem Bayan Üye 23 May 2020 #4,967 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sankı benle önce kalpte helallesmıs mi
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sankı benle önce kalpte helallesmıs mi
'Gülümse :D Prenses 23 May 2020 #4,968 Bunu bile bile kahretsin Sana kızmıyorum sana son sözüm Unut gitsin
İnci 1907 Prenses 23 May 2020 #4,969 Bahsetme kimselere, yaramızda kalsın Sığmadık şehirlere, şiirlere taştık Unutmadım yine, bir büyüklük bende kaldı Ah kadehler kırıldılar sana bu gece...
Bahsetme kimselere, yaramızda kalsın Sığmadık şehirlere, şiirlere taştık Unutmadım yine, bir büyüklük bende kaldı Ah kadehler kırıldılar sana bu gece...
'Gülümse :D Prenses 23 May 2020 #4,970 Swn yağmıru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın
Queen2 N.❤ Prenses 25 May 2020 #4,973 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? bir kulunu çok sevdim
'Gülümse :D Prenses 25 May 2020 #4,974 Yarın, geçti çoktan Kuytularından henüz çıkmadın mı? Yüreksiz, kavgalarından beni duymadın mı?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 25 May 2020 #4,975 Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen?
BadMatmazel توغبه Prenses 26 May 2020 #4,977 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Nasıl anlatsam anlarlar? Bilemedim kaç yolu var? Ama var.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Nasıl anlatsam anlarlar? Bilemedim kaç yolu var? Ama var.
Queen2 N.❤ Prenses 31 May 2020 #4,979 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? O seven gönlüne kurban olduğum.