bir kapak daha seni görüyorum inceden
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Haz 2016 #4,741 bir kapak daha seni görüyorum inceden
Emel* Prenses 19 Haz 2016 #4,743 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yana yana söndüm, çelindi gönlüm, yaşamadan öldüm.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yana yana söndüm, çelindi gönlüm, yaşamadan öldüm.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 19 Haz 2016 #4,745 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben unuttum sende unut gözlerim.
Emel* Prenses 20 Haz 2016 #4,748 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde yağmurlar yağardı
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde yağmurlar yağardı
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 21 Haz 2016 #4,750 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ferdi Tayfur Karışık Eserler
Sibel1 Bayan Üye 21 Haz 2016 #4,751 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? gıybeeeeeeeeeet çekemiyorlar biziiii
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? gıybeeeeeeeeeet çekemiyorlar biziiii
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 21 Haz 2016 #4,752 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yüreğimden Vurdun Benim
Sibel1 Bayan Üye 4 Tem 2016 #4,755 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Aşk deniz gören evdeki teras mı
Emel* Prenses 13 Tem 2016 #4,756 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Aklımda bir soru, herkesin aynı sonu
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Aklımda bir soru, herkesin aynı sonu
Sibel1 Bayan Üye 13 Tem 2016 #4,757 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var
Sibel1 Bayan Üye 13 Tem 2016 #4,760 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Hadi gel bir kibrit çak Şu kalbim alev alev yansın Sana alev alev yansın Bana külleri kalsın
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Hadi gel bir kibrit çak Şu kalbim alev alev yansın Sana alev alev yansın Bana külleri kalsın