---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? sen gül güneş doğsun yeniden
Sibel1 Bayan Üye 23 Kas 2015 #4,461 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? sen gül güneş doğsun yeniden
Deniz kızı Bayan Üye 26 Kas 2015 #4,462 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Benim bu halime ağlamayan yar daha ağlamasın öldükten sonra
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Benim bu halime ağlamayan yar daha ağlamasın öldükten sonra
Sibel1 Bayan Üye 5 Ara 2015 #4,463 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dam Başında Pıtırak Gelin Kızlar Oturak Oturmaktan Ne Çıkar Ley Gelin Olak Kurtulak :forumtrancekro9dx6:
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dam Başında Pıtırak Gelin Kızlar Oturak Oturmaktan Ne Çıkar Ley Gelin Olak Kurtulak :forumtrancekro9dx6:
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Ara 2015 #4,464 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Vurgunum sana bir mahkum gibi Uykular haram bir zehir gibi Aşığım fakat hasretin deli Ezelden beri
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Vurgunum sana bir mahkum gibi Uykular haram bir zehir gibi Aşığım fakat hasretin deli Ezelden beri
Sibel1 Bayan Üye 5 Ara 2015 #4,465 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Denizlerde dalgalandım taşları oymak için Doruklara sevdalandım ışığa doymak için Irmaklarda durulandım dağları duymak için
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Denizlerde dalgalandım taşları oymak için Doruklara sevdalandım ışığa doymak için Irmaklarda durulandım dağları duymak için
Heulwen Kayıtlı Üye 6 Ara 2015 #4,466 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? "Gel, yalnızlığımdan bir kadeh al."
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Ara 2015 #4,467 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? [MENTION=170323]mahlasjuba[/MENTION] Post Kasmak Yasak. Dikkatli Olunuz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? [MENTION=170323]mahlasjuba[/MENTION] Post Kasmak Yasak. Dikkatli Olunuz
Sibel1 Bayan Üye 8 Ara 2015 #4,468 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur Mu Doyulur Mu Neşet Ertaş reis
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur Mu Doyulur Mu Neşet Ertaş reis
Sibel1 Bayan Üye 10 Ara 2015 #4,469 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar...
'Gülümse :D Prenses 10 Ara 2015 #4,470 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? kaldı geriye cevapsız sorular
H Helenn Banned 11 Ara 2015 #4,471 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sana kalmam bende
'Gülümse :D Prenses 11 Ara 2015 #4,472 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? derdimi anlatamam tutunmusum paramparca hayata
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? derdimi anlatamam tutunmusum paramparca hayata
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Ara 2015 #4,473 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sev Sevme umrumda değil
Deniz kızı Bayan Üye 12 Ara 2015 #4,474 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bakıpta göremediğin bir ben varım
G Gökbörü Kayıtlı Üye 13 Ara 2015 #4,475 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Herşeysin hiçbirşeyin olmadığı bir diyarda.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Herşeysin hiçbirşeyin olmadığı bir diyarda.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 14 Ara 2015 #4,476 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yani gel beni sana döndür
Emel* Prenses 14 Ara 2015 #4,477 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dinince yakarışlar, belki de yeni bir ömür başlar.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dinince yakarışlar, belki de yeni bir ömür başlar.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Ara 2015 #4,478 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? hasretım ben sana delı gıbı hasretım hehehehe
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? hasretım ben sana delı gıbı hasretım hehehehe
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 14 Ara 2015 #4,479 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bu kalp seni unutur mu ?
M Moreas Bayan Üye 14 Ara 2015 #4,480 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Affet bu geçe ölmek istedim. Pembe bir mezarlık olmak istedim.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Affet bu geçe ölmek istedim. Pembe bir mezarlık olmak istedim.