---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sen benim her gece efkarım.
Pâye Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #3,641 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sen benim her gece efkarım.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Eki 2013 #3,642 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şimdi Uzaklardasın ...
Deniz kızı Bayan Üye 26 Eki 2013 #3,643 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sevip de ölmeyen var mı
Ivy Bayan Üye 26 Eki 2013 #3,644 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Cocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Cocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar..
Deniz kızı Bayan Üye 26 Eki 2013 #3,645 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Canım bedenimden sökülürcesine, yüzüm yerlere dökülürcesine, son bir bakış için ölürcesine nasıl özlüyorum seni
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Canım bedenimden sökülürcesine, yüzüm yerlere dökülürcesine, son bir bakış için ölürcesine nasıl özlüyorum seni
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #3,646 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Oyle sarhos olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bu gunleri Yarinlari unutsam
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Oyle sarhos olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bu gunleri Yarinlari unutsam
Deniz kızı Bayan Üye 26 Eki 2013 #3,647 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen misin sahibi bu şehrin, sokaklar hep mi sana çıkar
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen misin sahibi bu şehrin, sokaklar hep mi sana çıkar
M Moreas Bayan Üye 26 Eki 2013 #3,648 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden.
S Stinko Kayıtlı Üye 26 Eki 2013 #3,649 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Unutma ki dünya fani veren allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Unutma ki dünya fani veren allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2013 #3,650 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kimi beklersen onu ararsın, kimi istersen onu bulursun yanında.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kimi beklersen onu ararsın, kimi istersen onu bulursun yanında.
'Gülümse :D Prenses 27 Eki 2013 #3,651 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Her Gün Sonbahar
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2013 #3,652 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Düşünsene bulutların seni getirdiğini.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Düşünsene bulutların seni getirdiğini.
'Gülümse :D Prenses 27 Eki 2013 #3,653 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. işçisin sen işçi kal..
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Eki 2013 #3,654 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dokunma
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Eki 2013 #3,655 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ölümsüz Aşklar varda Ölmeyen Aşık Var mı ?
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ölümsüz Aşklar varda Ölmeyen Aşık Var mı ?
Ivy Bayan Üye 27 Eki 2013 #3,656 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir melek ölürken böyle sessiz durulmaz cocuk.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir melek ölürken böyle sessiz durulmaz cocuk.
Heulwen Kayıtlı Üye 27 Eki 2013 #3,657 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dünya Kerhanesinde Baklre Değilsin. Tecavüz Edenler Var ...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dünya Kerhanesinde Baklre Değilsin. Tecavüz Edenler Var ...
Ivy Bayan Üye 29 Eki 2013 #3,658 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Acım gülüşümden okunurcasına her gün biraz daha yok olurcasına..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Acım gülüşümden okunurcasına her gün biraz daha yok olurcasına..
M Moreas Bayan Üye 29 Eki 2013 #3,659 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Yoruldum bir hayalpereste aşık olmaktan.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yoruldum dağılan hayallerini toplamaktan Yoruldum bir hayalpereste aşık olmaktan.
Ivy Bayan Üye 30 Eki 2013 #3,660 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Üstüme üstüme dönüyor dünya inadına damarıma basıyor dünya ne olacaksa olsun
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Üstüme üstüme dönüyor dünya inadına damarıma basıyor dünya ne olacaksa olsun