---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bazen kaçamazsın
'Gülümse :D Prenses 2 Eki 2013 #3,561 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bazen kaçamazsın
Deniz kızı Bayan Üye 5 Eki 2013 #3,562 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şimdi kupkuru bir çöl gibi sözlerin.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şimdi kupkuru bir çöl gibi sözlerin.
MissMasal Bayan Üye 5 Eki 2013 #3,563 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. acımasızsın isyankârsın vefasızsın riyakârsın hem günahsız hem günahkârsın hayat gibi......
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. acımasızsın isyankârsın vefasızsın riyakârsın hem günahsız hem günahkârsın hayat gibi......
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Eki 2013 #3,564 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Tek Dostum Kadehler miydi ?
Heulwen Kayıtlı Üye 5 Eki 2013 #3,565 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne Olur Yüzünü Asma Bana. Ben İinanıyorum Olacaklara ..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne Olur Yüzünü Asma Bana. Ben İinanıyorum Olacaklara ..
veintiseis Kayıtlı Üye 6 Eki 2013 #3,566 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hayat mani, lakin ölümde var. sabahım dur hele akşamı gör. .
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hayat mani, lakin ölümde var. sabahım dur hele akşamı gör. .
carryon Bayan Üye 6 Eki 2013 #3,567 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. takvimler dökülürken sana aşık yalnız ben
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. takvimler dökülürken sana aşık yalnız ben
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Eki 2013 #3,568 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne çok sevenin varmış senin, Hep hatırlatan biri çıkar. Sen misin sahibi bu şehrin, Sokaklar hep mi sana çıkar?
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne çok sevenin varmış senin, Hep hatırlatan biri çıkar. Sen misin sahibi bu şehrin, Sokaklar hep mi sana çıkar?
MissMasal Bayan Üye 6 Eki 2013 #3,569 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. akıllı ol senin aklını alırım benim olmazsan valla kapına dayanırım
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. akıllı ol senin aklını alırım benim olmazsan valla kapına dayanırım
Deniz kızı Bayan Üye 9 Eki 2013 #3,570 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Her gece acıyor elmacık kemiğim,üst dudağım.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Her gece acıyor elmacık kemiğim,üst dudağım.
Heulwen Kayıtlı Üye 9 Eki 2013 #3,571 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gitmeliyiz. İçinde Yaşadığımız Dünya Buna İzin Vermiyor ..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gitmeliyiz. İçinde Yaşadığımız Dünya Buna İzin Vermiyor ..
Deniz kızı Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,572 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Beynim allak bullak gözlerimin altı mor, şu içimdeki sahte sevgi gün geçtikçe artıyor
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Beynim allak bullak gözlerimin altı mor, şu içimdeki sahte sevgi gün geçtikçe artıyor
Ivy Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,573 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bugün günlerden hiç benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bugün günlerden hiç benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Deniz kızı Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,574 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bugün güneş yok demek ki sensizlik yaklaşıyor
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bugün güneş yok demek ki sensizlik yaklaşıyor
Heulwen Kayıtlı Üye 10 Eki 2013 #3,575 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne Olur ! Yüzünü Asma Bana, Ben İnanıyorum Olacaklara ...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ne Olur ! Yüzünü Asma Bana, Ben İnanıyorum Olacaklara ...
Deniz kızı Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,576 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gelenler gideni elbet aratır
Ivy Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,577 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ruhum depremlere gebe.
Deniz kızı Bayan Üye 10 Eki 2013 #3,578 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Benim ol diyemem sana zorlama beni, seni başkası her gece gözlüyorken.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Benim ol diyemem sana zorlama beni, seni başkası her gece gözlüyorken.
Ivy Bayan Üye 12 Eki 2013 #3,579 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim…
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim…
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Eki 2013 #3,580 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sakın benden ask dılenmee